• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Perabot Jalan

  • 4-WAY BIKE RACK

    RACK BIKE 4-WAY

    RACK BIKE 4-WAY

    Rak Bike 4-Way dening Thyhmetalfab iki nyedhiyakake parkir sepeda sing trep lan aman ing posisi tegak sing stabil lan nampung nganti 8 sepeda.Parkir mancal kanthi ban mburi sing dikunci ing rak bakal ngidini luwih akeh ruangan amarga setang ora bakal ngalang-alangi.Rak kasebut nduweni 4 tabung berbentuk U sing dilapisi bubuk ireng kanggo finish sing luwih tahan lama.