• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Las Baja

Welding Qingdao TianHua bisa menehi solusi fabrikasi baja abot sing digawe kanthi efisien lan efektif banget.Kita bakal bisa kanggo nemtokake jinis sampurna saka baja struktural kanggo project.Proses sing digunakake kanggo ngrancang baja struktural bisa ngganti biaya.Baja minangka bahan sing apik banget lan tahan lama, nanging luwih efektif ing tangan insinyur berpengalaman sing ngerti sifat lan keuntungan potensial.

Qingdao TianHua minangka sertifikat ISO 9001 & ISO 3834-2, lan operator las dilatih lan sertifikat EN ISO 9606-1.Fabrikasi logam khusus mbutuhake nggunakake jinis welding sing bener kanggo njamin integritas struktur baja.MIG, TIG, Oxy-Acetylene, welding busur cahya-gauge, lan akeh format welding liyane kasedhiya kanggo muji jinis tartamtu saka logam lan kekandelan sing customer bakal mbutuhake kanggo gawé peralatan perlu customer.

Welding lan Machining darmabakti kanggo proses terus-terusan dandan karo CWI ing omah.Welders kita bisa nyukupi standar kualitas sing paling dhuwur kanggo ngrampungake tantangan sing bakal nyedhiyakake proyek sing berkualitas kanthi konsisten.Kita terus tuku peralatan welding inovatif paling anyar kanggo dadi toko fabrikasi khusus sing paling apik.

Kekuatan SVEI Industrial Welding

- Sertifikat EN ISO 3834-2
-- Inspektur Welding AWS
-- 6 EN certified welding operatives
-- Tim welding papat
-- 2 set rotator las 5 ton
-- 1 set garis tengah cleaning udud welding
-- 1 set assembling lan welding line karo 3 tutup