• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Solid Steel Self-dipakani Fire Pit Basket

Katrangan singkat:

SOLID STEEL poto-panganan geni PIT BASKET

Keranjang Pit Kebakaran Self-Makanan sing abot banget iki minangka tambahan sing sampurna kanggo perapian kayu utawa cincin geni.


Detail Produk

Tag produk

Umpan balik (2)

The Self-Feeding Fire Pit Basket dirancang kanggo ngobong efisiensi dhuwur sing dimaksudake kanggo ngirit kayu bakar kanthi nggawe geni sing luwih kuat kanthi log sing luwih sithik.Pit baja padhet sing ditumpuk vertikal iki digawe kanthi papat sikil sing ngangkat kranjang kanggo sirkulasi udara sing luwih apik lan stabilitas ekstra.Iki ora mung firepit sing lestari, nanging uga bakal nyedhot geni sing apik kanggo nikmati kabeh wengi.

Kobong kanthi efisiensi dhuwur
- Ngirit kayu bakar kanthi nggawe geni sing luwih kuat kanthi log sing luwih sithik
- Nyelehake kayu bakar ing lantai kanggo sirkulasi udara sing luwih apik
- Konstruksi baja sing kandel bakal tahan seumur hidup


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kualitas apik, rega cukup, macem-macem lan layanan purna jual sing sampurna, pancen apik!
    5 Stars Miturut Lauren saka Portland - 2017.03.28 12:22
    Staff layanan pelanggan lan wong dodolan banget sabar lan kabeh padha apik ing Inggris, rawuh produk uga pas wektune, supplier apik.
    5 Stars Miturut Yannick Vergoz saka Malaysia - 28.07.2017 15:46
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Campfire Asado | Open Flame Adjustable Cooking

      Campfire Asado |Open Flame luwes Cooking

      Rasakake kebebasan kanggo masak geni kanthi Titan Great Outdoors Campfire Asado sing bisa diatur!Sistem nyala sing mbukak minangka tambahan sing cocog kanggo latar mburi omah sampeyan, mung gawe geni ing ngisor pigura masak, lan sampeyan wis siyap!Campfire Asado dilengkapi karo grate masak lan griddle sing bisa diganti, kanthi ukuran 28 "x 29 1/2".Iki minangka total 826 inci persegi ruang bakar sing mbukak!Kebebasan lan kontrol minangka integral kanggo proses masak, mulane dhuwure ...

    • Corten Steel Dual Flame Smokeless Fire Pit

      Corten Steel Dual Flame Smokeless Fire Pit

      Corten Steel Dual-Flame Smokeless Fire Pit saka Tianhua Firepit minangka baja cuaca sing apik banget, bagian tengah sing cedhak tanpa asap sing cocog kanggo kumpul sore, masak geni, malem Minggu sore, utawa acara ruangan apa wae.Nampilake bolongan 5/8-inch ing struktur tembok dobel sing narik hawa saka slot 3-inch ngisor lan nyedhiyakake oksigen sing digawe panas menyang ndhuwur.Gerakan udara iki ngobong geni ing dhasare lan nyedhiyakake hawa panas liwat bolongan sing ana ing sisih ndhuwur ...

    • Fire Pits for Outside,Fire Pit Wood Burning Round Star and Moon,Fireplace Poker,Spark Screen, for Outdoor Backyard Terrace Patio

      Fire Pits kanggo njaba, Fire Pit Kayu Bakar Rou...

      SAFETY FIRST: Kapan lan ing ngendi wae sampeyan nggunakake firepit iki, safety tansah dadi prioritas. Desain bolong ketat ing layar lan cutouts bisa èfèktif nyegah sparks, embers lan lebu saka mabur metu firepit. 30″ dual nggunakake poker ngijini sampeyan kanggo mindhah kayu utawa areng lan kanthi aman ngangkat layar bolong. Kanthi proteksi kasebut, sampeyan bisa kanthi aman nikmati anget geni sing ana ing njaba.MENARIK & Awet: Lubang geni 30 inci digawe saka baja dilapisi bubuk suhu dhuwur yaiku ...

    • Anson Steel Wood Burning Fire Pit

      Anson Steel Wood Burning Fire Pit

      Sorot ruang tamu ruangan sampeyan kanthi Anson Fire Bowl.Mangkuk lan pangkalan baja ukuran abot, kasedhiya ing warna abu-abu utawa Rust, menehi kinerja sing tahan lama lan estetika sing resik sing bakal nambah anget ing wayah sore nganti pirang-pirang taun.Kalebu layar spark, alat poker log lan tutup panyimpenan protèktif vinyl.The Anson Fire Bowl bisa dicocogake kanggo Nyata Flame Gel komplong karo Kajaba saka Real Flame 2-Can utawa 4-Can Konversi Log Sets.Rampung Kasedhiya: Abu-abu (ndhuwur, ngisor) Karat...

    • 30″ Large Easy Access Stainless Steel Spark Screen

      30″ Spa Baja Tahan Karat Akses Gampang Gedhe...

      Jaring anyaman ruwet digawe saka Stainless Steel sing dipoles.Stainless steel tahan cuaca kanggo nambah umur dawa.Nyegah sparks lan embers saka oncat.Mangga ngukur jugangan geni kanggo konfirmasi layar 29-30 inch bakal pas aman.Layar spark hinged ngidini akses gampang kanggo geni tanpa perlu kanggo mbusak layar lan nduweni gagang trep ing ndhuwur kanggo ngangkat layar lan mateni.Amarga sifat hinged saka layar, diameteripun luwih cendhek siji cara saka liyane, sing ngidini sh ...

    • 33-IN DIAMETER FIRE PIT WITH 24-IN WAGON WHEEL FIRE GRATE COMBO

      LUBANG KEBAKARAN DIAMETER 33 IN DENGAN RODA WAGON 24 IN ...

      FIRE RING FIRE 33 INCH: - lip baja tebal 1,5 mm - ring baja tebal 1 mm - Rampung suhu dhuwur - Konstruksi tahan lama 24 INCH WAGON WHEEL GRATE FITUR: - Pojok sing mlengkung njaga log supaya ora metu saka grate geni kanggo luwih aman geni - Wungu 4-inci saka lemah kanggo aliran udara tambah - 0,75-inci baja digunakake kanggo kirim support lan pinwheel 33-INCH FIRE RING SPESIFIKASI: - Inner Diameter ring: 27-in.- Total Dhiameter: 33-in.- Total ambane: 10-in.- Ukuran Bibir: 3-in.GRATE RODA WAGON 24 INCI...