• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Fabrikasi Lembaran Logam

Fabrikasi Sheet Metal nuduhake teknik lan proses sing ana gandhengane karo mbentuk lan mlengkung lembaran logam kanggo nggawe komponen sing beda.Biasane mbentuk 0,006 lan 0,25 inci lembaran logam nglukis dadi produk sing bisa digunakake.Fabrikasi lembaran logam kalebu akeh proses mesin sing dimaksud kanggo ngumpul, ngethok, utawa mbentuk workpiece logam lembaran.Lembaran logam larang regane, utamane ing jaman industri modern.Kabeh iki digunakake kanggo nggawe alat stainless, awak mobil, bagean pesawat, komponen elektronik, bahan kanggo mbangun bangunan, lan liya-liyane.
 
Layanan fabrikasi lembaran logam nawakake solusi biaya-efektif lan on-demand kanggo kabutuhan manufaktur sampeyan.Layanan fabrikasi kalebu saka prototipe volume rendah nganti produksi volume dhuwur ing macem-macem proses fabrikasi lembaran logam kalebu waterjet, lan pemotongan plasma, rem hidrolik lan magnetik, stamping, punching, lan welding.
Proses Produksi Lembaran Logam

Kanggo bagean sheet metal apa wae, nduweni proses manufaktur tartamtu, sing diarani aliran proses.Kanthi prabédan ing struktur lembaran logam, aliran proses bisa uga beda.Proses sing diterangake ing ngisor iki utamane sing bisa ditindakake dening pabrik kita.Fasilitas fabrikasi logam ngidini kita nggarap macem-macem potongan kerja.Kita bisa nggawe karya perakitan cilik nganti gedhe kalebu komponen mesin integritas sing dhuwur.
A. Pemotongan Logam.Kita duwe mesin pukulan Amada CNC, mesin pemotong laser, lan mesin pemotong nyala kanggo nglereni lembaran logam.
B. Mlengkung.Kita duwe 4 set mesin mlengkung, 3 set kanggo sheet metal, 1 set kanggo baja abot.
C. Welding.Kita duwe sertifikat ISO 9001 & ISO 3834-2, lan operator las dilatih lan sertifikat EN ISO 9606-1.MIG, TIG, Oxy-Acetylene, welding busur cahya-gauge, lan akeh format welding liyane kasedhiya kanggo muji jinis tartamtu saka logam lan kekandelan sing bakal mbutuhake kanggo gawé peralatan sing perlu.
D. Tekan Keling.We duwe 2 set meksa mesin riveting kanggo éling sambungan dipercaya saka rong bagéan.
E. Lapisan bubuk.We duwe garis lukisan kita dhewe sing meets syarat lingkungan saka pemerintah, kanggo nyedhiyani pabrikan logam siji-mandeg kanggo syarat customer kang beda.Shot blasting, powder coating, lukisan lan sandblasting diduweni dhewe, lan galvanisasi metu saka njaba.
F. Peralatan Inspeksi.Kita duwe proses inspeksi kualitas sesuai karo ISO9001: 2015.
Bahan Pabrikasi Lembaran Logam

• Aluminium
• Baja Karbon
• Baja tahan karat
• Kuningan
• Tembaga