• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Custom Aluminium Metal Fabrikasi lan Welding Parts

Katrangan singkat:

Custom Aluminium Metal Fabrikasi lan Welding Parts

We custom fabricate steel parts.Our kapabilitas kalebu Flame Cutting, Laser Cutting, Forming, Tube Bending, Welding lan Powder coating utawa Hot Dip Galvanized finishing.We spesialis ing baja, stainless steel lan logam aluminium.Kita bisa mbangun baja struktur baja gedhe utawa cilik.We nyedhiyani kualitas welding apik, kontrol materi nyenyet lan produksi cepet.

 


  • Harga FOB:Kanggo Rembugan
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece
  • Kapasitas produksi:10000 Piece saben Sasi
  • Port ekspor:Pelabuhan Qingdao, China
  • Katentuan Pembayaran:L/C ing Sight, T/T
  • Detail Produk

    Tag produk

    Umpan balik (2)

    introduksi produk:

    We are anprodusen berpengalamansing wis spesialisasine ing produk digawe logam khusus kanggo 20 taun.
    Kita bisa nggawe miturut gambar sampeyan.Mangga kirim drawing kanggo njaluk free taksiran.
    Fabrikasi Logam alumuniumtank, awak mesin aluminium, platform aluminium.
    Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, Galvanizing
    Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.
     
    Parameter teknis produk lan tabel
    Produk Fabrikasi Lembaran Logam, Kerangka, Kurung, Struktur, Stand, Meja, Railings, Panggangan, Rak, Enclosures, Cases, Metal Tools, Pagar, tank, platform etc.
    Bahan Baja Ringan, Baja Tahan Karat, Aluminium
    Proses Manufaktur Pemotongan Api, Pemotongan Plasma, Pemotongan Laser (Kapasitas 1.5m * 6m, baja ringan 0.8-25mm, baja tahan karat 0.8-20mm, Aluminium 1-15mm), Bending (25mm Max), Welding (MIG, TIG, Spot Welding, lsp. ), Punching, Stamping, Machining etc.
    Rampung Galvanizing, Powder Coating, Painting, Kusam Polandia, Mirror Polish, Bead blasting, etc.
    Pasar Utama Australia, Amerika Serikat, Eropa lan negara liyane.

    Sawetara Produk Custom Fabrikasi Liyane:

    TIANHUA-METAL-FABRICATION-PRODUCTS

    Profil Perusahaan

    Produsen fabrikasi logam profesional, pengalaman 20 taun, khusus ing pemotongan laser, pemotongan plasma, mlengkung, welding, stamping lan mesin.Penawaran
    produk digawe saka logam khusus,
    dilaspigura / krenjang / dhasar / pos/kabinet/hardware/ awak / meja
    kanggo mesin, pompa, konstruksi, laut, motor, kendaraan lan macem-macem industri.

    Bengkel Pabrik:

    Our-Factory-EquipmentsAliran Produksi:
     
    Production-Process
    Pelanggan Ngunjungi Kita:

    customer-visit-us

    Kaluwihan kita:

    our advantage-1

    1.Layanan marem

    Kita bakal nanggapi sampeyan sajrone 24 jam

    kita bisa nggawe bagean nonstandard miturut gambar utawa conto.

    Lan kita nawakake layanan sawise adol paling apik.

    2.Rega Kompetitif

    Rega produk kita cukup lan kompetitif tinimbang manufaktur liyane.

    3.Kualitas sing luwih apik

    Kontrol Kualitas sing Ketat saka produksi nganti pangiriman.Perusahaan kita duwe dhukungan teknologi sing kuwat.

    Kita wis lestarekake klompok Managers sing menowo kualitas produk apik ing konsep mondern Manajemen.

    Ekspor Packing:

    packing list

    FAQ:

    1. Q: Apa sampeyan pabrik?

    A: Kita minangka pabrik.Sugeng rawuh.

    2. P: Sampeyan pinter apa?

    A: pesenan Non standar (kabeh jinis pabrikan sheet metal karo kabeh jinis lumahingtratment & stainless steel/aluminium produk karo pengerjaan apik).

    3. Q: Apa kaluwihan sampeyan?

    A: Customized kualitas dhuwur & pabrik langsung karya sheet metal, Sampeyan desain, kita mbangun,drawing / sampel / gambar bakal Highly ngormati.

    4. Q: Apa sampel kasedhiya?

    A: Kita seneng menehi conto.

    5. Q: Apa barang ing saham?

    A: Biasane kita nggawe barang mung sawise pesenan.Umume pesenan disesuaikan.

    6. P: Napa rega sing sampeyan tandhani murah banget?

    A: Kontrol biaya sing ketat, bahan mentah langsung.We sing Produsèn ing selaraslembaran logamfabrikasi, rega beda-beda gumantung saka materi, dimensi, perawatan permukaan,masalah pangiriman lan etc.Rega pungkasan gumantung karo syarat.

     Hubungi kita saiki kanggo penawaran lan mangerteni sing luwih lengkap babagan carane kita bisa ngirit biaya.Sampeyan bisa tansah nyana manungsa waé cepet kita.Lan kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing dawa karo sampeyan.Kita ora mung pengin dadi supplier bagean logam nanging uga partner ing China.Welcome ngirim gambar lan conto kanggo kita kanggo nawarake.

    Umpan balik pelanggan:

    customer feedback_1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Sikap kerjasama supplier apik banget, nemoni macem-macem masalah, tansah gelem kerjo bareng karo kita, kanggo kita minangka Gusti Allah sing nyata.
    5 Stars Miturut Kay saka Sydney - 2017.03.07 13:42
    Manajer produk minangka wong sing panas banget lan profesional, kita duwe obrolan sing nyenengake, lan pungkasane entuk persetujuan konsensus.
    5 Stars Miturut Margaret saka India - 2018.06.12 16:22
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Custom Heavy Duty Steel Structure Welded Parts

      Baja Tugas Berat Kustom...

      Layanan Welding Kanggo Baja Ringan, Baja Tahan Karat Lan Aluminium Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Teknis produk...

    • Custom Stainless Steel Bending,Welding Fabrication Products

      Bengkok Stainless Steel Kustom...

      Pambuka produk Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Parameter teknis produk lan tabel Lembar Produk Meta...

    • Custom Structure Steel Fabrication and Welding Service

      Kain Baja Struktur Kustom...

      Jeneng Product Custom Steel Fabrikasi Struktur Baja Fabrikasi Layanan CNC Material stainless steel / baja karbon / baja galvanis Werna miturut desain customer Proses Normal CNC Laser Cutting > Metal Mlengkung > Welding lan Polishing > Perawatan lumahing > Dirakit Komponen lan packaging.Aplikasi mobil, furnitur, mesin, listrik, lan bagean logam liyane Packing Kemasan standar sing layak laut utawa miturut panjaluk pelanggan Syarat Perdagangan E...