• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

TIG welding sheet metal: sampurna kanggo welding sheets lancip

Welding TIG utamané cocok kanggo welding logam sheet lancip lan bisa digunakake kanggo loro terusan lan titik welding.Sinau luwih lengkap babagan fitur-fitur kasebut.

TIG (Tungsten Inert Gas) welding sheet metal mesthi salah siji saka cara welding paling umum.Iki minangkaproses welding busur karo infusible(tungsten)elektroda,dilindhungi dening gas inert(gas sing paling umum digunakake yaiku argon utawa helium), sing bisa ditindakake nganggo utawa tanpa logam pengisi.

TIG welding utamané cocok kanggowelding sheet metal tipislan bisa digunakake kanggo welding terus-terusan lan titik.Teknologi welding khusus iki wiwitane dikembangake kanggo industri penerbangan nalika Perang Dunia II, kanggo ngganti paku keling kanthi welds ing pesawat (luwih entheng kanthi resistensi sing padha).Wiwit kuwi, panggunaan ing sektor industri saya tambah akeh.

TIG welding sheet metal nyedhiyakakejoints kualitas dhuwurlan mulane utamané cocok kanggo welding sheets lancip, Boten kados technique welding tradisional ngendi risiko tindikan logam dhuwur.

TIG (Tungsten Inert Gas) Welding paling umum digunakake kanggo ngelas potongan tipis saka stainless steel lan logam non-ferrous kayata aluminium, magnesium, lan wesi tembaga.

  • Proses welding Versatile kanthi asil sing unggul
  • Proses rumit mbutuhake katrampilan sing dhuwur
  • Proses welding sing luwih alon nanging luwih tepat;ngasilake weld sing katon unggul
  • Bisa ngasilake las sing angel, kayata kurva bunder utawa S

Carane TIG welding sheet metal dianggo

Ing welding TIG, materi diwenehakekanthi manualkanthi bantuan barutawa otomatiskaro kawat spooled.Prosedur iki cocok kanggo nindakake welds kualitas dhuwur ing cilik sakagabung karo ketebalan stainless steel tipiskanthi nyawiji pinggiran, kanthi tambahan materi cilik (ing sawetara kasus sanajan tanpa bahan pengisi).

KanggoTIG las lembaran tipis, aobordigunakake ing ngendi elektroda tungsten dipasang, ing saubengé gas inert protèktif mili ing adus leleh.Operator ngobahake obor ing sadawane sendikanggo mindhah adus leleh, posisi elektroda tungsten infusible ing jarak maksimum sawetara millimeters lannjaga jarak iki stabil.

Sajrone operasi iku penting banget kanggo nyegah elektroda teka menyang kontak langsung karo Piece bakal gandheng, wiwit rod tungsten bakal tetep ing peserta lan mungkasi welding.

Thyhmetalfab: titik referensi kanggo TIG welding lancip sheet metal

Proses welding sheet iki minangka solusi sing apik kanggo entuk asil tanpa burr, nanging butuhoperator banget specialized, utamané nalika nerangake nangani sheets lancip, diwenehi negara saka welding TIG seni.

Ing Minifaber kitaTIG weld sheet metal in-house, ing lingkungan sing dilindhungi lan dikontrol, saéngga ngoptimalake wektu lan biaya kanggo nggawe produk sing kompleks, rampung utawa setengah rampung.

Mlayu mesin kita kalebu robot welding antropomorfik MIG-TIG lan8 mesin welding tanggung specialized ing TIG, ing ngendi kita nggawe produk semi-rampung lan rampung kanthi nilai tambah dhuwur.

TIG WELDING


Wektu kirim: Sep-07-2021