• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Jasa Fabrikasi Logam Thyhmetalfab

Pabrik logam Thyhmetalfab lan pabrik las nduweni kemampuan kanggo ngasilake bagean cilik lan gedhe.

Kompetensi fabrikasi logam kita kalebu:

  • Custom Welding
  • Mesin
  • Rolling Steel Forming
  • Gunting & Cutting
  • Punching
  • Painting & Blasting

Kita bisa nindakake jinis welding ing ngisor iki:

  • Pulse welding
  • Mig Welding
  • Tig Welding
  • Stick Welding
  • Spot Welding
Jasa las meliputi pengelasan Stainless Steel, Baja, Titanium, Kuningan, Perunggu dan Aluminium Berat.

Apa ana jinis fabrikasi utawa perakitan las sing sampeyan butuhake nanging ora kadhaptar?Kirimi pitakon kanggo kita dina iki!

E-mail:andywang@thyhmetalfab.com Wechat:008613863989651

thyhmetalfab.com


Wektu kirim: Sep-07-2021