• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

MIG lan TIG Welding

Thyhmetalfab minangka toko fabrikasi logam layanan lengkap, kita nawakake teknologi inovatif

saka nglereni laser tabung negara-saka-saka-gambar kanggo paling anyar ing teknologi welding.

MIG Welding

Cocog kanggo macem-macem logam lan kekandelan,

Welding MIG (Metal Inert Gas) digunakake ing aplikasi fab logam industri lan arsitektur.

  • Bisa digunakake karo kabeh jinis logam lan wesi kalebu stainless steel, baja karbon, aluminium, tembaga, nikel lan perunggu
  • Kekandelan materi sing akeh, saka lembaran logam tipis nganti logam struktural sing kandel
  • Produktivitas dhuwur, biaya murah
  • Ngasilake produk rampung kanthi kekuatan dhuwur

TIG Welding

TIG (Tungsten Inert Gas) Welding paling umum digunakake kanggo ngelas potongan tipis saka stainless steel lan logam non-ferrous kayata aluminium, magnesium, lan wesi tembaga.

  • Proses welding Versatile kanthi asil sing unggul
  • Proses rumit mbutuhake katrampilan sing dhuwur
  • Proses welding sing luwih alon nanging luwih tepat;ngasilake weld sing katon unggul
  • Bisa ngasilake las sing angel, kayata kurva bunder utawa S

Jinis welding sing paling apik kanggo proyek sampeyan?

Kita kanthi ati-ati netepake kabutuhan pelanggan kanggo nemtokake proses fabrikasi, teknik lan peralatan sing paling apik kanggo saben proyek.Thanks kanggo macem-macem kemampuan nglereni, nggawe lan ngrampungake, Kabeh Fabrikasi Logam bisa ngethok, mbentuk, ngelas, ngrampungake lan ngumpulake proyek apa wae, kalebu peralatan las khusus.Kirimi kanggo kita E-mail kanggo ndeleng carane kita bisa nggawa project sabanjuré kanggo kasunyatan.

 

 

 


Wektu kirim: Sep-07-2021