• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Jasa Finishing Fabrikasi Logam Thyh

Layanan Finishing Fabrikasi Logam Thyh: Deburring, Polishing lan Lukisan

Deburring lan polishing minangka proses finishing utama ing fabrikasi logam, perlu sadurunge langkah pungkasan lukisan.

Deburring

Deburring mbusak burrs sing bisa kedadeyan sajrone fabrikasi logam.Senajan burrs biasane suntingan, padha bisa nimbulaké masalah perakitan utawa ngrusak integritas bagean rampung yen ora dibusak.Proses deburring ngilangi bebaya potensial kasebut.

Deburring kalebu macem-macem proses manual lan mekanik:

  • Cutting: Pengeboran, file, scrapers, sikat, cara abrasive bonded, edgers mechanical utawa mesin deburring.
  • Power brushing: Nggunakake sikat filamen logam ing macem-macem bahan, wangun lan ukuran.Cepet lan biaya-efektif.
  • Finishing abrasive terikat: Cara sanding sing nggunakake sabuk, lembaran, bantalan, disk utawa roda.Abrasive sing paling umum yaiku aluminium oksida, silikon karbida, utawa senyawa zirkonia.
  • Blasting abrasive: Didorong dening tekanan udara, blasting abrasif bisa ditindakake kanthi teles utawa garing.
  • Rampung massal ngidini pirang-pirang bagean dibubarake lan rampung bebarengan.Iki bisa dadi langkah pungkasan ing proses finishing kanggo bagean fungsional.Metode kalebu finishing vibratory, tumbling laras, lan finishing centrifugal.
  • Electropolishing minangka metode deburring non-mekanik, non-distorsi sing asring digunakake kanggo mbusak burr saka bagean sing rumit utawa rapuh.

Proses deburring cocok gumantung ing ukuran lan wangun saka burr, lan apa iku bakal njupuk kanggo mbusak tanpa ngrusak bagean logam fabricated.Kabeh pabrik trampil Metals bisa nemtokake proses deburring lan finishing sing paling apik kanggo entuk bagean presisi.

 

Polishing

Proses finishing logam iki minangka salah sawijining langkah pungkasan fabrikasi, sawise nglereni laser, mbentuk utawa mlengkung, deburring lan proses fabrikasi logam liyane.Polishing mbusak burr miniscule sing isih ana, lan banjur dibuwang nganti rampung.Tujuan pungkasan saka polishing logam yaiku permukaan sing lancar sing cocog karo proyek sampeyan.

Polishing logam nggunakake senyawa abrasif sing dipasang ing roda utawa sabuk sing nyedhiyakake gesekan.Kondisi logam ing wiwitan proses polishing yaiku sing nemtokake jinis abrasive sing bakal digunakake kanggo nggawe finish sing dikarepake.We have loro ing house expertise lan sesambetan vendor tombol kanggo ngrampungake saklawasé sembarang Rampung logam dikarepake, saka # 3 graining kanggo # 8 pangilon lan kabeh ing antarane.

Thyh Metals Fabrication nawakake macem-macem layanan fabrikasi lan finishing, kalebu nglereni laser, mlengkung, mbentuk, deburring, polishing lan lukisan.Dadi toko siji-mandeg tegese sampeyan bisa ngandelake proses kualitas saka wiwitan nganti pungkasan proyek fabrikasi logam.

Siap ngerteni kepiye proses presisi bisa menehi sentuhan pungkasan kanggo proyek fabrikasi logam sampeyan?Njaluk penawarankene lan salah siji saka sales pakar lan ngira-ngira anggota Staff bakal seneng kanggo lumaku sampeyan liwat project sabanjuré.

 

lukisan

Milih finish cat minangka langkah penting ing proses fabrikasi logam.Rampung cat sing tepat bisa nambah umur bagean logam lan nambah penampilan.We duwe loro ing kawruh house lan sesambetan vendor tombol kanggo ngrampungake lukisan minangka prasaja minangka jas primer lan minangka ekstensif Kynar lan cat enamel.We qualified kanggo kurban kualitas Paint paling apik lan pangayoman kanggo sembarang jinis logam utawa project.

Nglamar cat menyang sheet metal padha karo nglamar cat menyang permukaan liyane.Kita miwiti kanthi permukaan logam sing resik kanggo ngilangi lebu utawa karat, banjur aplikasi primer sing nyegah karat ing logam ferrous.Jas primer diterusake kanthi pirang-pirang lapisan cat, lan rampung nganggo lapisan pelindung.Kita bisa nglukis logam ferrous lan non-ferrous.

Layanan lukisan lan jas ndhuwur kalebu:

  • Primer sing sugih seng
  • Primer lateks adhedhasar banyu
  • Epoksi
  • Urethanes
  • CARC sing cocog karo militer rampung

Tim desain lan insinyur bakal nggarap sampeyan kanggo mutusake cat apa sing paling cocog karo proyek lan anggaran fabrikasi logam sampeyan.Ngomong karo manajer proyek kanggo nemokake aplikasi finishing logam sing paling apik kanggo proyek sampeyan.

painting-image


Wektu kirim: Sep-07-2021