• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Kabar

  • Thyh Metal Fabrication Finishing Services

    Jasa Finishing Fabrikasi Logam Thyh

    Layanan Finishing Fabrikasi Logam Thyh: Deburring, Polishing lan Lukisan Deburring lan polishing minangka proses finishing utama ing fabrikasi logam, perlu sadurunge langkah pungkasan lukisan.Deburring Deburring mbusak burrs sing bisa kelakon sak pabrikan logam.Sanajan burrs kita ...
    Waca liyane
  • MIG and TIG Welding

    MIG lan TIG Welding

    Thyhmetalfab minangka toko fabrikasi logam layanan lengkap, kita nawakake teknologi inovatif saka nglereni laser tabung canggih nganti paling anyar ing teknologi welding.Welding MIG Cocog kanggo macem-macem logam lan kekandelan, welding MIG (Metal Inert Gas) digunakake ing industri lan arsitek ...
    Waca liyane
  • TIG welding sheet metal: perfect to weld thin sheets

    TIG welding sheet metal: sampurna kanggo welding sheets lancip

    Welding TIG utamané cocok kanggo welding logam sheet lancip lan bisa digunakake kanggo loro terusan lan titik welding.Sinau luwih lengkap babagan fitur-fitur kasebut.TIG (Tungsten Inert Gas) welding sheet metal mesthi salah siji saka cara welding paling umum.Iki minangka proses las busur kanthi infusible ...
    Waca liyane
  • Thyhmetalfab Metal Fabrication Services

    Jasa Fabrikasi Logam Thyhmetalfab

    Pabrik logam Thyhmetalfab lan pabrik las nduweni kemampuan kanggo ngasilake bagean cilik lan gedhe.Kompetensi fabrikasi logam kami meliputi: Custom Welding Machining Rolling Steel Forming Shearing & Cutting Punching Painting & Blasting Kita bisa nindakake ing ngisor iki ...
    Waca liyane