• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Kaki Meja Logam

  • Metal Table Legs 28 x 25.6 Inch Dining Table Legs

    Sikil Tabel Metal 28 x 25,6 Sikil Tabel Dining Inch

    Kaki Meja Logam 28 x 25.6 Inci Kaki Meja Makan Tugas Berat Kaki Perabot Baja DIY Persegi Industrial Country Style Kaki Meja kanggo Meja Komputer Bangku Kantor Ngarep Ireng

    • 【Ukuran Gedhe】 28.4" dhuwur lan 25.6" sudhut. Nggawe meja luwih stabil kanggo panggunaan saben dina ing omah utawa kantor
    • 【Pemuatan Bobot Gedhe】 Kapasitas beban sing kuat. Bobot beban maksimal saben sikil kira-kira 1000lbs.Bisa nahan barang abot.
    • 【Struktur Baja Padat】Sikil meja Nisorpa Square digawe saka baja berkualitas tinggi.Dilas kanthi lengkap, ora ana sekrup, njaga stabilitas sikil meja baja. Sikil meja logam iki Materi sing apik bakal tetep apik nganti pirang-pirang dekade.
    • 【Aplikasi Widly】 Kaki furnitur 28 kita ana ing desain ireng, katon modis, sampurna kanggo meja kopi, meja samping, kursi, lemari, rak TV, meja mburi, lan liya-liyane.
    • 【100% marem dijamin】A mbalekaken lengkap utawa panggantos anyar bisa diatur yen sikil meja kothak teka faulty.Please kindly maringi pitutur gratis kanggo uneg-uneg
  • 22″ Metal Hairpin Coffee Table Legs

    22″ Jepit Rambut Logam Sikil Meja Kopi

    22″ Sikil Meja Kopi Jepit Rambut Logam, 1/2″ 3 Batang Padat, Proyek DIY Omah Industri kanggo Furnitur, Bangku, Papan Makan, Meja, Dhuwur kanthi Pelindung Lantai Karet, Ireng, 4PCS

    • Proteksi Lantai Tambahan: nalika sampeyan tuku set sikil modern abad pertengahan, sampeyan uga bakal entuk set sikil karet!Gunakake kanggo nglindhungi lantai saka karusakan utawa minangka stabilisator tambahan kanggo kursi utawa meja sing goyah.
  • 28Inch Hairpin Table Legs with Heavy Duty Metal Legs for Furniture Mid-Century Modern Legs for Dining and End Tables,DIY Projects

    Kaki Meja Jepit Rambut 28Inci kanthi Kaki Logam Tugas Berat kanggo Perabotan Kaki Modern Abad Pertengahan kanggo Di...

    Kaki Meja Jepit Rambut 28Inch kanthi Kaki Logam Tugas Berat kanggo Perabotan Kaki Modern Abad Pertengahan kanggo Meja Makan lan Akhir, Proyek DIY

    • Material: Digawe saka wesi digulung kadhemen lan bubuk ditutupi ing Rampung ireng, Max tahan nganti 330 lbs.
    • Desain: Gunakake sikil meja jepit rambut kanggo ngrancang lan nggawe potongan kluwarga lan nggawe unik.
    • Migunakake: Kanthi tampilan pertengahan abad, sampeyan bisa nambah bakat industri menyang meja tradisional kanthi nggunakake sikil bangku logam kanggo macem-macem proyek DIY.Bisa digunakake kanggo kursi, meja kopi, bangku, lan perabot apa wae ing antarane.
    • Instalasi: Sikil meja makan kita dilengkapi bolongan lan sekrup sing wis dibor supaya instalasi cepet lan ora krasa lara kanggo kabeh level skill.
    • Pelindung Lantai: dilengkapi 4 kaki karet gratis kanggo nglindhungi lantai saka karusakan utawa minangka stabilisator tambahan kanggo meja utawa meja sing goyah.