• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Kapasitas Manufaktur

Peralatan fabrikasi logam digunakake kanggo aktivitas fabrikasi logam kaya nglereni, mlengkung, welding lan lapisan lan sapiturute. Peralatan kasebut kudu berkualitas tinggi lan kudu ditangani dening pabrikan sing mumpuni.Peralatan kasebut dirancang dening para ahli kanggo nangani aktivitas fabrikasi logam dhuwur.Fasilitas fabrikasi logam ngidini kita nggarap macem-macem potongan kerja.Kita bisa nggawe karya perakitan cilik nganti gedhe kalebu komponen mesin integritas sing dhuwur.
nglereni
Mesin punching CNC kanggo piring kandel 0.5mm-3mm, maksimal.dawa nglereni punika 6000mm, max.jembaré iku 1250mm.Mesin nglereni laser kanggo piring kandel 3mm-20mm, maksimal.dawa nglereni punika 3000mm, max.jembaré iku 1500mm.Mesin pemotong api kanggo piring sing kandel 10mm-100mm, maksimal.dawa nglereni punika 9000mm, max.jembaré iku 4000mm.

Mlengkung
Kita duwe 4 set mesin mlengkung, 3 set kanggo sheet metal, 1 set kanggo baja abot.0.5mm-15mm piring, maks.dawa mlengkung dawa 6000mm, tonnage max 20 ton.

Welding
We duwe 4 platform welding, 1 welding beam, 2 set welding rotators, 6 EN certified welder kanggo mesthekake Techniques welding qualified kita.Fabrikasi tugas abot mbutuhake nggunakake jinis welding sing bener kanggo njamin integritas struktural.MIG, TIG, Oxy-Acetylene, welding busur light-gauge, lan akeh format welding liyane kasedhiya kanggo pujian jinis tartamtu saka logam lan kekandelan sing bakal dibutuhake kanggo gawé peralatan sing perlu.

Lapisan
We duwe garis lukisan kita dhewe sing meets syarat lingkungan saka pemerintah, kanggo nyedhiyani pabrikan logam siji-mandeg kanggo syarat customer kang beda.Shot blasting nyiapake bagean logam kanggo proses luwih kaya lukisan utawa lapisan bubuk.Langkah iki perlu kanggo mesthekake jas kasebut kanthi bener ing bagean kasebut.Shot blasting bisa ngresiki rereged kaya rereget utawa lenga, mbusak oksida logam kaya teyeng utawa skala pabrik, utawa deburr lumahing supaya Gamelan.Lapisan bubuk, lukisan, sandblasting lan beadblasting diduweni dhewe, lan galvanisasi ditindakake ing situs nggunakake bisnis lokal.

Kontrol kualitas
Pemriksaan dening salah siji saka sawetara inspektur welding sing disertifikasi AWS minangka langkah pungkasan ing fabrikasi saben potongan baja.Evaluasi iki kalebu welds, imperfections materi, lapisan film lan sawetara aspek liyane.100% welds dititi priksa kanthi visual.Inspeksi Ultrasonik lan Inspeksi Partikel Magnetik ditindakake yen dibutuhake dening Spesifikasi Proyek utawa kode bangunan.Saliyane persetujuan final saka materi, departemen QC ngatur lan mbantu karo fabrikasi kanggo mesthekake yen kabeh kode lan tata cara sing tindakaken.

Bar Coding
Kita wis ngetrapake sistem kode bar sing digunakake kanggo nelusuri produksi materi liwat toko uga ngasilake tiket pengiriman.Proses iki nambah akurasi lan nambah efisiensi.Tag sing katon banget iki kanthi cepet lan gampang menehi informasi sing akurat marang para pekerja ing toko lan lapangan.Kita siyap maju luwih maju ing wilayah iki kanggo nyukupi syarat pelanggan.

Pengiriman
Nggunakake forklift lan crane, materi sing wis rampung dimuat kanthi aman ing truk kanggo dikirim menyang pelabuhan pengiriman.Kita duwe barang sing ditemtokake ing noto pengiriman kanggo cocog karo istilah dagang EXW, FOB, CIF, DDU lsp.