• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Produsen lan Supplier Parts Baja Tugas Berat Ukuran Gedhe Welding Parts Fabrikasi

Katrangan singkat:

Produsen lan Supplier Parts Baja Tugas Berat Ukuran Gedhe Welding Parts Fabrikasi

We custom fabricate steel parts.Our kapabilitas kalebu Flame Cutting, Laser Cutting, Forming, Tube Bending, Welding lan Powder coating utawa Hot Dip Galvanized finishing.We spesialis ing baja, stainless steel lan logam aluminium.Kita bisa mbangun baja struktur baja gedhe utawa cilik.We nyedhiyani kualitas welding apik, kontrol materi nyenyet lan produksi cepet.


  • Harga FOB:Kanggo Rembugan
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece
  • Kapasitas produksi:10000 Piece saben Sasi
  • Port ekspor:Pelabuhan Qingdao, China
  • Katentuan Pembayaran:L/C ing Sight, T/T
  • Detail Produk

    Tag produk

    Umpan balik (2)

    Jeneng produk Gedhe Dimensi bagean baja abot Welding fabrikasi perakitan fabrikasi logam khusus
    Bahan stainless steel/baja ringan/baja galvanis/Aluminium/titanium alloy.
    warna miturut desain customer
    Proses Normal CNC Laser Cutting > Metal Bending > Welding and Polishing > Surface Treatment > Komponen lan kemasan sing dirakit.
    Aplikasi Industri Mesin, Dirgantara, Otomotif, Metalurgi, Transportasi Rel Energi Anyar, Galangan Kapal, Petrokimia, Konstruksi
    Packing packing standar seaworthy utawa miturut request customer
    Ketentuan Perdagangan EXW, FOB, CIF, C&F, lsp
    Katentuan Pembayaran TT, L/C, Western Union, paypal

    TIANHUA METAL FABRICATION PRODUCTS tianhua metal fabrication

    Spesifikasi Utama/Fitur Khusus:
    Kita nyedhiyakake macem-macem layanan fabrikasi logam khusus kanggo para pelanggan ing ndonya.Kita ora mung nggarap kabeh logam khas, kayata baja karbon, baja tahan karat, aluminium lan wesi tembaga, nanging uga logam langka kaya wesi nikel lan titanium.Industri Mesin, Aeroangkasa, Otomotif, Metalurgi, Transportasi Rail, Energi Anyar, Galangan Kapal, Petrokimia lan Konstruksi minangka lapangan sing wis kita lakoni.Nanging, kita mbukak kanggo tantangan anyar lan ora winates ing industri kasebut ing ndhuwur.
    Logam kaya baja karbon, baja tahan karat, aluminium lan wesi tembaga mung kalebu ing kategori kerja umume, nanging kita uga bisa ngatasi logam langka kaya wesi nikel lan titanium.

    Fabrikasi Logam Berat
    ● Mlengkung
    ● Beveling
    ● kobong
    ● Nanggulangi
    ● Pas
    ● mecah
    ● Notching
    ● Punching
    ● Rolling
    ● Sawing
    ● Nyukur
    ● Welding

    Our Factory Equipments

    Kapabilitas Manufaktur:
    nglereni laser: ukuran paling gedhe 2700X3500, kekandelan max 25mm
    nglereni plasma: ukuran paling gedhe 2500X3200, kekandelan max 70mm
    nglereni obor: ukuran paling gedhe 18000X5000, kekandelan max 300mm
    penet rem: dawa max 15000mm, kekandelan max 100mm
    plate Rolling: jembaré max 4100mm, kekandelan max 200mm
    mesin: ukuran paling gedhe 46000X8000X7000

    Kaluwihan kita:
    1) Pengalaman ing sheet metal nganti pirang-pirang taun lan dadi pelanggan ing saindenging jagad.
    2) Luwih saka 80 karyawan profesional lan kerja keras nggayuh karir sing apik.
    3) peralatan tingkat majeng internasional kayata CNC, lathes numerik, peralatan welding,
    CMM lan ndeteksi & peralatan tes sing digunakake kanggo njamin kualitas produk.
    4) layanan OEM, sampeyan njaluk iku kita ngoyak.
    5) Kontrol kualitas ISO

    FQA:
    1. Apa sampeyan pabrik?
    Kita minangka pabrik.
    2. Apa sampeyan pinter?
    Urutan non-standar (kabeh jinis fabrikasi lembaran logam kanthi kabeh jinis perawatan permukaan) & produk paduan stainless steel/aluminium/titanium kanthi manufaktur sing apik.
    3. Apa kaluwihan sampeyan?
    Customized kualitas dhuwur & pabrik lembaran logam langsung lan karya logam abot, Sampeyan desain, kita mbangun, drawing / sampel / gambar bakal Highly ngormati.
    4. Sembarang sampel kasedhiya?
    We are seneng kanggo kurban sampel.
    5. Apa ana barang ing saham?
    Biasane kita nggawe barang mung sawise pesenan.Umume pesenan disesuaikan.
    6. Apa rega sing sampeyan tandhani murah banget?
    Kontrol biaya sing ketat, bahan mentah langsung.We are Produsèn ing fabrications sheet metal selaras, prices beda-beda ing materi, ukuran, perawatan lumahing, pangiriman lan etc.Rega pungkasan gumantung karo syarat.

    Production Process


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Manajer akun perusahaan nduweni kawruh lan pengalaman industri sing akeh, dheweke bisa nyedhiyakake program sing cocog miturut kabutuhan lan bisa ngomong basa Inggris kanthi lancar.
    5 Stars Miturut Gustave saka Stuttgart - 2018.03.03 13:09
    Kita mesthi yakin manawa rincian mutusake kualitas produk perusahaan, ing babagan iki, perusahaan kasebut cocog karo syarat lan barang kasebut cocog karo pangarepan.
    5 Stars Miturut Jessie saka Milan - 2017.06.29 18:55
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Custom Metal Fabrication Stainless Steel Welding Parts.

      Fabrikasi Logam Kustom Stainless Steel Weldin...

      Pambuka produk Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Parameter teknis produk lan tabel Produk Lembaran Logam ...

    • Custom Welding and Fabrication Metal Parts From China Fabrication Factory

      Welding Custom lan Parts Metal Fabrikasi Saka ...

      Bagéan Logam Welding lan Fabrikasi Kustom Saka Produk Pabrik Pabrik China Pabrik Lembaran Logam, Kerangka, Kurung, Struktur, Stand, Meja, Pagar, Panggangan, Rak, Kandang, Kasus, Alat Logam, Pagar, lsp. Bahan Baja Ringan, Baja Tahan Karat, Aluminium Proses Produksi Pemotongan Api, Pemotongan Plasma, Pemotongan Laser (Kapasitas 1.5m * 6m, baja ringan 0.8-25mm, baja tahan karat 0.8-20mm, Aluminium 1-15mm), Bending (25mm Max), Welding (MIG, TIG, Spot Welding, etc.), Pu...

    • Custom Structure Steel Fabrication and Welding Service

      Fabrikasi Baja Struktur Khusus lan Welding ...

      Jeneng Product Custom Steel Fabrikasi Struktur Baja Fabrikasi Layanan CNC Material stainless steel / baja karbon / baja galvanis Werna miturut desain customer Proses Normal CNC Laser Cutting > Metal Mlengkung > Welding lan Polishing > Perawatan lumahing > Dirakit Komponen lan packaging.Aplikasi mobil, furnitur, mesin, listrik, lan bagean logam liyane Packing Kemasan standar sing layak laut utawa miturut panjaluk pelanggan Syarat Perdagangan E...

    • High precise sheet metal fabrication laser cutting service factory

      Cutt laser fabrikasi logam lembaran presisi dhuwur ...

      Jeneng Produk Fabrikasi logam lembaran baja tahan karat sing tepat Layanan pemotongan laser baja tahan karat/layanan pemotongan laser Bahan baja tahan karat/baja karbon/baja galvanis/lembaran aluminium Warna miturut desain pelanggan Proses Normal Pemotongan Laser CNC >Mlengkung Logam > Welding lan Polishing > Perawatan Permukaan > Dirakit Komponen lan kemasan.Aplikasi mobil, furnitur, mesin, listrik, lan bagean logam liyane Pengepakan Pengepakan utawa kasepakatan standar sing layak laut ...

    • Custom Aluminum Metal Fabrication and Welding Parts

      Custom Aluminium Metal Fabrikasi lan Welding P ...

      Pambuka produk: Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Tangki aluminium Fabrikasi Logam, awak mesin aluminium, platform aluminium.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, Galvanizing Steel Framework Manufaktur Expert, Kirimi kita drawing, njaluk free taksiran.Parameter teknis produk lan tabel Lembar Produk M...

    • Custom Heavy Duty Steel Structure Welded Parts

      Struktur Baja Tugas Berat Custom Welded Parts

      Layanan Welding Kanggo Baja Ringan, Baja Tahan Karat Lan Aluminium Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Teknis produk...