• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Industrial Coating

Nyukupi kabutuhan lingkungan produksi dhuwur, garis lapisan industri sing disertifikasi kabeh dianyari bubar.Qingdao TianHua nduweni kemampuan kanggo ngetrapake lapisan sing dibutuhake ing salah sawijining fasilitas lapisan sing digawe panas lan ditrapake kanthi prosedur pretreatment sadurunge dilapisi.Shot blasting nyiapake bagean logam kanggo proses luwih kaya lukisan utawa lapisan bubuk.Langkah iki perlu kanggo mesthekake jas kasebut kanthi bener ing bagean kasebut.Shot blasting bisa ngresiki rereged kaya rereget utawa lenga, mbusak oksida logam kaya teyeng utawa skala pabrik, utawa deburr lumahing supaya Gamelan.Lapisan bubuk, lukisan, sandblasting lan beadblasting diduweni dhewe, lan galvanisasi ditindakake ing situs nggunakake bisnis lokal.
Kapasitas Kanggo Industrial Coating

Powder Coating
Powder Coatings pisanan dikenalaké ing pasar ing pertengahan 1950-an.Rampung pisanan yaiku termoplastik, sing ditrapake ing kekandelan film sing dhuwur banget lan menehi area aplikasi sing winates.Saiki umume bubuk minangka thermosetting, adhedhasar sistem resin Epoxy lan utawa Polyester.Lapisan bubuk wis kabukten biaya efektif lan alternatif bebas polusi kanggo cat adhedhasar pelarut industri.
Ditembak Blasting
Shot blasting minangka cara sing digunakake kanggo ngresiki, nguatake utawa polish logam, yaiku proses teknologi mbusak macem-macem impurities saka macem-macem permukaan kanthi nggunakake abrasive.Iki minangka proses penting kanggo nglindhungi permukaan lan uga nyiyapake permukaan sadurunge diproses luwih lanjut, kayata welding, pewarnaan, lsp.
Sandblasting
Sandblasting utawa bead blasting minangka istilah umum kanggo proses smoothing, mbentuk lan ngresiki lumahing hard kanthi meksa partikel padhet ngliwati permukaan kasebut kanthi kecepatan dhuwur;efek padha karo nggunakake sandpaper, nanging menehi luwih malah Rampung tanpa masalah ing sudhut utawa crannies.Sandblasting bisa kedadeyan kanthi alami, biasane minangka akibat saka partikel sing ditiup angin sing nyebabake erosi aeolian, utawa kanthi artifisial, nggunakake udara sing dikompres.

lukisan
Cat minangka bahan sing paling umum digunakake kanggo nglindhungi baja.Sistem cat kanggo struktur baja wis dikembangake sajrone pirang-pirang taun kanggo tundhuk karo undang-undang lingkungan industri lan kanggo nanggepi panjaluk saka pamilik jembatan lan bangunan kanggo ningkatake kinerja daya tahan.Spesifikasi modern biasane kalebu aplikasi lapisan sekuensial saka cat utawa minangka alternatif cat sing ditrapake ing lapisan logam kanggo mbentuk sistem lapisan 'duplex'.Sistem cat protèktif biasane kalebu primer, lapisan ngisor lan jas finish.Biasane, saben lapisan 'lapisan' ing sistem protèktif apa wae nduweni fungsi tartamtu, lan macem-macem jinis ditrapake ing urutan primer tartamtu sing diikuti karo jas penengah / mbangun ing toko, lan pungkasane jas finish utawa ndhuwur ing toko utawa ing situs.

Minangka bagéan saka Qingdao TianHua 's prasetya kanggo kurban klien produk-layanan lengkap Manufaktur, kita wis nganyari baris nutupi kanggo nangani kabeh lukisan industri lan blasting jobs.Kamar cat kita ngidini manajemen aliran udara lan kontrol kontaminasi sing luwih maju, lan lengkap karo macem-macem lift lan fitur pangobatan panggang sing bisa dibakar ing pungkasan kanggo kualitas cat sing luwih apik.Nyukupi kabutuhan lingkungan produksi dhuwur, layanan lukisan industri, blasting lan bubuk bubuk sing disertifikasi bisa nggarap produk kanthi ukuran nganti 3.5m × 1.2m × 1.5m.