• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

High Efficiency Fire Grate Lan Tabel

Katrangan singkat:

EFISIENSI HIGH FIRE grate lan Tabel

Cahya ing njaba ruangan lan ganti urip ing latar mburi omah kanthi grate lan Meja Fire Efisiensi Tinggi sing apik banget saka Tianhua Firepit!Kombinasi meja lan bakul geni iki ndadekake pusat sing kuat kanggo urip ing omah.Nglumpukake ing sawetara detik, ora dibutuhake hardware: mung nyelehake grate log ing ndhuwur meja, nambah kayu, lan geni.Geni mbukak sing inggil bakal ngebul lan nggero ing ndhuwur, dene awu sing nyusahake kanthi aman dicekel ing ngisor meja.Iki nggawe resik munggah total breeze, lan njaga pekarangan katon seger lan bebas saka awu.


Detail Produk

Tag produk

Umpan balik (2)

Cahya ing njaba ruangan lan ganti urip ing latar mburi omah kanthi grate lan Meja Fire Efisiensi Tinggi sing apik banget saka Tianhua Firepit!Kombinasi meja lan bakul geni iki ndadekake pusat sing kuat kanggo urip ing omah.Nglumpukake ing sawetara detik, ora dibutuhake hardware: mung nyelehake grate log ing ndhuwur meja, nambah kayu, lan geni.Geni mbukak sing inggil bakal ngebul lan nggero ing ndhuwur, dene awu sing nyusahake kanthi aman dicekel ing ngisor meja.Iki nggawe resik munggah total breeze, lan njaga pekarangan katon seger lan bebas saka awu.

Loro-lorone komponen duwe konstruksi baja sing angel lan bisa dipercaya - supaya sampeyan bisa yakin grate lan meja geni iki bakal tahan nganti pirang-pirang taun.Tabel lan geni grate combo bakal ngadeg whopping 41 1/2 "ing sakabèhé dhuwur, karo meja teka ing 20" dhuwur.Meja kasebut nduweni diameter 24", saéngga tapak sikil 23" geni bakal pas ing jero.Amarga iki minangka grate geni gaya urip ruangan, dibangun dadi tahan lama lan tahan banting.Nalika kuwi, bobot sakabèhé bakal teka ing watara 150 LB, lan geni grate dhewe dirancang karo 1 "x 1" kekandelan baja.

TRANSFORM BACKYARD YOUR: Gawe sudut anyar menyang hiburan malam ruangan kanthi desain grate lan meja sing apik banget lan klasik.Cahya papan latar mburi, lan tambahake tampilan sing apik ing omah sampeyan.

EASY TO assemble: Meja lan grate geni loro-lorone wis dirakit kanthi lengkap, tegese sampeyan mung kudu mbukak kothak lan voila!Sampeyan siyap nggawe pop omah ruangan sampeyan ora kaya sadurunge.

ASH REMOVAL DIBUAT SIMPLE: Desain intuisi kita ora mung bisa ngunggahake dhuwur geni sing mbukak lan nyebarake luwih akeh cahya, nanging uga nglumpukake awu geni ing ndhuwur meja kanggo ngresiki kabeh angin.

KONSTRUKSI STEEL SULIT: Iki minangka produk gaya urip ruangan, tegese daya tahan minangka jeneng game kasebut.Konstruksi baja sing bisa dipercaya ora bakal nguciwani, lan dibangun nganti pirang-pirang taun.

DIMENSI: Dhuwur sakabèhé bakal ngadeg ing 41 1/2 ", kanthi dhuwur meja 20" dhewe.Diameter meja yaiku 24 ", lan tilas grate geni 23", saengga rong potongan kasebut pas banget.

SPESIFIKASI:
- Dhuwur sakabèhé: 41 1/2"
- Diameter meja: 24"
- Dhuwur Meja: 20"
- Dhuwur Fire Grate: 21 1/2"
- Jembaré Fire Grate: 23"
- Bobot: 150 LB


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Staff layanan pelanggan sabar banget lan duwe sikap positif lan progresif kanggo kapentingan kita, supaya kita bisa duwe pangerten lengkap produk lan pungkasanipun kita tekan persetujuan, thanks!
    5 Stars Miturut Prudence saka Romawi - 2018.11.11 19:52
    Ora gampang golek panyedhiya profesional lan tanggung jawab ing jaman saiki.Muga-muga kita bisa njaga kerjasama jangka panjang.
    5 Stars Miturut Anastasia saka Kairo - 2017.09.26 12:12
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • High precise sheet metal fabrication laser cutting service factory

      Cutt laser fabrikasi logam lembaran presisi dhuwur ...

      Jeneng Produk Fabrikasi logam lembaran baja tahan karat sing tepat Layanan pemotongan laser baja tahan karat/layanan pemotongan laser Bahan baja tahan karat/baja karbon/baja galvanis/lembaran aluminium Warna miturut desain pelanggan Proses Normal Pemotongan Laser CNC >Mlengkung Logam > Welding lan Polishing > Perawatan Permukaan > Dirakit Komponen lan kemasan.Aplikasi mobil, furnitur, mesin, listrik, lan bagean logam liyane Pengepakan Pengepakan utawa kasepakatan standar sing layak laut ...

    • Custom Aluminum Metal Fabrication and Welding Parts

      Custom Aluminium Metal Fabrikasi lan Welding P ...

      Pambuka produk: Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Tangki aluminium Fabrikasi Logam, awak mesin aluminium, platform aluminium.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, Galvanizing Steel Framework Manufaktur Expert, Kirimi kita drawing, njaluk free taksiran.Parameter teknis produk lan tabel Lembar Produk M...

    • 42-In Hemisphere Fire Pit

      42-Ing Hemisphere Fire Pit

      Tambah tampilan anyar ing latar mburi karo 42-inch Hemisphere Fire Pit saka Tianhua Firepit.Pit geni sing narik kawigaten iki dumunung ing dhuwur 20 inci sing nyaman lan digawe saka wesi tuang sing kandel 0,4 inci kanthi patina alami kanggo tampilan hiasan sing rustic.Pit geni iki dilas nganggo tangan, nduweni basis bunder, lan bolongan saluran 0,7 inci kanggo nyegah banyu metu.Pit sing sampurna kanggo anget kumpul gedhe lan manggang sajian geni favorit.OXIDIZED PATINA PIT: The Hemisphere Fire Pit digawe saka ...

    • Custom Welding Stainless Steel Fabrication Parts From ISO 9001 Certificated Factory

      Bagian Fabrikasi Stainless Steel Welding Kustom...

      Layanan Welding Kanggo Baja Ringan, Baja Tahan Karat Lan Aluminium Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Teknis produk...

    • Custom Metal Fabrication Stainless Steel Welding Parts.

      Fabrikasi Logam Kustom Stainless Steel Weldin...

      Pambuka produk Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Parameter teknis produk lan tabel Produk Lembaran Logam ...

    • Custom Steel Bending And Laser Cutting Fabrication Welding Products

      Custom Steel Bending lan Laser Cutting Fabricat...

      Pambuka produk Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Parameter teknis produk lan tabel Produk Lembaran Logam...