• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Fabrikasi Tugas Berat

Qingdao TianHua nawakake sawetara pabrikan baja khusus lan struktural paling gedhe.Kita duwe kawruh ekstensif babagan saben aspek fabrikasi baja abot lan pangiriman sukses struktur kompleks lan gedhe sing ora kaetung kayata kabinet VFD, pigura saluran gedhe, panyimpenan akeh, penanganan material, struktur abot, tank, hoppers, lan chutes kanggo industri sing kalebu keperluan. , pertambangan, minyak & gas, industri, energi alternatif lan solar.

Qingdao TianHua minangka sertifikat ISO 9001 & ISO 3834-2, lan operator las dilatih lan sertifikat EN ISO 9606-1.Kanthi loro kawruh ekstensif lan pengalaman ing pabrik baja abot, SVEIFAB bisa nyedhiyani sampeyan karo persis apa sing looking for.Sawise makarya ing macem-macem industri sing beda-beda, kita yakin kemampuan fabrikasi baja abot sing paling apik sing ditawakake.

Cutting--Laser Cutting & Flame Cutting
Kaluwihan nglereni laser liwat nglereni mechanical kalebu workholding luwih gampang lan suda kontaminasi workpiece.Presisi bisa uga luwih apik, amarga sinar laser ora nyandhang sajrone proses kasebut.Ana uga suda kasempatan kanggo warping materi sing lagi Cut, minangka sistem laser duwe zona panas-kena pengaruh cilik.

Pemotongan api bisa dipotong saka ketebalan lembaran logam nganti bahan 100 inci.Proses kanggo kabeh kekandelan iku padha lan sing materi kudu "preheated" kanggo suhu 1,600-1,800 F derajat, banjur Oksigen murni dibuwang menyang wilayah preheated lan baja banjur oxidized utawa burned, Empu istilah “kobong”.Kualitas permukaan potong pungkasan bisa uga apik banget kanthi pinggiran ndhuwur sing cetha, permukaan potong persegi / datar, lan pinggiran ngisor tanpa slag sing cetha.

Mlengkung
Qingdao TianHua duwe siji pesawat saka CNC mesin mlengkung saka DERATECH kang khusus kanggo heavy baja mlengkung, maksimum mlengkung Length punika 6m lan max kekandelan bisa mbengkongaken 20mm piring baja.

Welding
Qingdao TianHua minangka sertifikat ISO 9001 & ISO 3834-2, lan operator las dilatih lan sertifikat EN ISO 9606-1.Fabrikasi tugas abot mbutuhake nggunakake jinis welding sing bener kanggo njamin integritas struktural.MIG, TIG, Oxy-Acetylene, welding busur cahya-gauge, lan akeh format welding liyane kasedhiya kanggo muji jinis tartamtu saka logam lan kekandelan sing bakal mbutuhake kanggo gawé peralatan sing perlu.Welding wis ngganti kerangka akeh bangunan kanthi menehi pondasi sing luwih padhet tinimbang konstruksi keling.Ora mung baja sing dilas luwih aman, nanging uga biaya efektif.
Lapisan
Nyukupi kabutuhan lingkungan produksi dhuwur, garis lapisan industri sing disertifikasi kabeh dianyari bubar.Qingdao TianHua nduweni kemampuan kanggo ngetrapake lapisan sing dibutuhake ing salah sawijining fasilitas lapisan sing digawe panas lan ditrapake kanthi prosedur pretreatment sadurunge dilapisi.Shot blasting nyiapake bagean logam kanggo proses luwih kaya lukisan utawa lapisan bubuk.Langkah iki perlu kanggo mesthekake jas kasebut kanthi bener ing bagean kasebut.Shot blasting bisa ngresiki rereged kaya rereget utawa lenga, mbusak oksida logam kaya teyeng utawa skala pabrik, utawa deburr lumahing supaya Gamelan.Lapisan bubuk, lukisan, sandblasting lan beadblasting diduweni dhewe, lan galvanisasi ditindakake ing situs nggunakake bisnis lokal.

Kekuwatan Fabrikasi Tugas Berat
- Sertifikat EN ISO 3834-2
-- Sertifikat ISO 9001
-- Inspektur Welding AWS
-- 6 EN certified welding operatives
-- Tim welding papat
-- 2 set rotator las 5 ton
-- 1 set garis tengah cleaning udud welding
-- 1 set assembling lan welding line karo 3 tutup