• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Lampiran Forklift

  • Steel Metal Fabrication 9 FT Fork Mounted Carpet Pole

    Steel Metal Fabrikasi 9 FT Garpu dipasang Karpet Pole

    We custom fabricate steel parts.Our kapabilitas kalebu Flame Cutting, Laser Cutting, Forming, Tube Bending, Welding lan Powder coating utawa Hot Dip Galvanized finishing.We spesialis ing baja, stainless steel lan logam aluminium.Kita bisa mbangun baja struktur baja gedhe utawa cilik.We nyedhiyani kualitas welding apik, kontrol materi nyenyet lan produksi cepet.