• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Lubang Geni kanggo Njaba, Lubang Geni Pembakaran Kayu Bulat Bintang lan Bulan, Perapian Poker, Spark Screen, kanggo Teras Teras Luar Ruangan

Katrangan singkat:

Lubang Geni kanggo Njaba, Lubang Geni Pembakaran Kayu Bulat Bintang lan Bulan, Perapian Poker, Spark Screen, kanggo Teras Teras Luar Ruangan

  • SAFETY FIRST: Kapan lan ing ngendi wae sampeyan nggunakake firepit iki, safety tansah dadi prioritas. Desain bolong ketat ing layar lan cutouts bisa èfèktif nyegah sparks, embers lan lebu saka mabur metu firepit. 30″ dual nggunakake poker ngijini sampeyan kanggo mindhah kayu utawa areng lan kanthi aman ngangkat layar bolong. Kanthi proteksi kasebut, sampeyan bisa kanthi aman nikmati anget geni sing ana ing njaba.


Detail Produk

Tag produk

Umpan balik (2)

  • SAFETY FIRST: Kapan lan ing ngendi wae sampeyan nggunakake firepit iki, safety tansah dadi prioritas. Desain bolong ketat ing layar lan cutouts bisa èfèktif nyegah sparks, embers lan lebu saka mabur metu firepit. 30″ dual nggunakake poker ngijini sampeyan kanggo mindhah kayu utawa areng lan kanthi aman ngangkat layar bolong. Kanthi proteksi kasebut, sampeyan bisa kanthi aman nikmati anget geni sing ana ing njaba.
  • MENARIK & Awet: Lubang geni 30 inci digawe saka baja dilapisi bubuk suhu dhuwur tahan cuaca.Desain sing mantep kanthi pola potong lintang lan rembulan madhangi sore sampeyan lan njamin asupan udara sing konsisten kanggo geni sing akeh banget.
  • FAST SETUP ANYwhere: Ora ana alat sing rumit sing dibutuhake!Instalasi waca pandhuan kanggo nggunakake utawa video instalasi saka listing.Sampurna kanggo acara outdoor kaya bonfires, campfires, bbq kulawarga, utawa camping karo kanca-kanca.Dering njaba ngidini portabilitas sing gampang sawise digawe adhem kanthi aman. Nglampahi sore musim dingin sing adhem karo wong sing ditresnani diiringi panggangan pit kobongan kayu iki!Dibangun saka logam dicet tahan panas, pit geni kobong kayu iki bisa tahan 752℉-1112℉.
  • LEBIH AMAN: Pit Tianhua Fire nduweni fitur tutup layar geni protèktif kanggo nyegah percikan api lan geni sing kobong ora bisa metu.Mangkuk geni uga dilengkapi alat sing praktis kanggo nyodok kayu utawa gampang mbusak tutup bolong kanthi aman.3 sikil sing kuat njamin stabilitas lan dhukungan saka jugangan geni sing kobong kayu.
  • ENJOY TIME: Firepit ruangan cocok kanggo akeh wong kanggo njagong ngubengi geni ing Patio, pekarangan utawa taman. Sakabèhé 30″ diameter X 20″ dhuwur X 8″ jero, 14″ dhuwur tanpa layar spark lan 26″ diameteripun utama. Ing wayah sore sing adhem, kanthi musik sing santai utawa film ruangan, seneng banget kanggo manggang marshmallow ing sangisore langit sing lintang ing saubengé geni sing anget ing njaba!

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Pabrik bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan pasar sing terus berkembang, supaya produke diakoni lan dipercaya, mula kita milih perusahaan iki.
    5 Stars Miturut Matthew Tobias saka Borussia Dortmund - 2018.11.02 11:11
    High Quality, High Efficiency, Creative lan Integritas, worth gadhah kerjasama long-term!Looking nerusake kanggo kerjasama mangsa!
    5 Stars Miturut Dana saka Afrika Kidul - 2018.12.30 10:21
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Custom Welding Stainless Steel Fabrication Parts From ISO 9001 Certificated Factory

      Bagian Fabrikasi Stainless Steel Welding Kustom...

      Layanan Welding Kanggo Baja Ringan, Baja Tahan Karat Lan Aluminium Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Teknis produk...

    • Campfire Asado | Open Flame Adjustable Cooking

      Campfire Asado |Open Flame luwes Cooking

      Rasakake kebebasan kanggo masak geni kanthi Titan Great Outdoors Campfire Asado sing bisa diatur!Sistem nyala sing mbukak minangka tambahan sing cocog kanggo latar mburi omah sampeyan, mung gawe geni ing ngisor pigura masak, lan sampeyan wis siyap!Campfire Asado dilengkapi karo grate masak lan griddle sing bisa diganti, kanthi ukuran 28 "x 29 1/2".Iki minangka total 826 inci persegi ruang bakar sing mbukak!Kebebasan lan kontrol minangka integral kanggo proses masak, mulane dhuwure ...

    • Custom Welding and Fabrication Metal Parts From China Fabrication Factory

      Welding Custom lan Parts Metal Fabrikasi Saka ...

      Bagéan Logam Welding lan Fabrikasi Kustom Saka Produk Pabrik Pabrik China Pabrik Lembaran Logam, Kerangka, Kurung, Struktur, Stand, Meja, Pagar, Panggangan, Rak, Kandang, Kasus, Alat Logam, Pagar, lsp. Bahan Baja Ringan, Baja Tahan Karat, Aluminium Proses Produksi Pemotongan Api, Pemotongan Plasma, Pemotongan Laser (Kapasitas 1.5m * 6m, baja ringan 0.8-25mm, baja tahan karat 0.8-20mm, Aluminium 1-15mm), Bending (25mm Max), Welding (MIG, TIG, Spot Welding, etc.), Pu...

    • Custom Steel Bending And Laser Cutting Fabrication Welding Products

      Custom Steel Bending lan Laser Cutting Fabricat...

      Pambuka produk Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Parameter teknis produk lan tabel Produk Lembaran Logam...

    • Custom Stainless Steel Bending,Welding Fabrication Products

      Kustom Stainless Steel Bending, Welding Fabricat...

      Pambuka produk Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Parameter teknis produk lan tabel Lembar Produk Meta...

    • Custom Structure Steel Fabrication and Welding Service

      Fabrikasi Baja Struktur Khusus lan Welding ...

      Jeneng Product Custom Steel Fabrikasi Struktur Baja Fabrikasi Layanan CNC Material stainless steel / baja karbon / baja galvanis Werna miturut desain customer Proses Normal CNC Laser Cutting > Metal Mlengkung > Welding lan Polishing > Perawatan lumahing > Dirakit Komponen lan packaging.Aplikasi mobil, furnitur, mesin, listrik, lan bagean logam liyane Packing Kemasan standar sing layak laut utawa miturut panjaluk pelanggan Syarat Perdagangan E...