• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Fire Pit / Fireplace Parts

  • 30″ Large Easy Access Stainless Steel Spark Screen

    30″ Gedhe Gampang Akses Layar Spark Stainless Steel

    Tetep aman saka bara mabur nganggo Layar Spark Fire Pit TianHua YiHe Gampang Akses.

    Digawe saka stainless steel kanthi desain bolong, layar spark pit geni iki manawa sampeyan lan tamu sampeyan aman nganti pirang-pirang taun.Nangani trep ing ndhuwur ngidini kanggo aman manggonke lan njabut.Kajaba iku, bukaan hinged ngidini sampeyan nambah kayu bakar lan ngontrol geni kanthi gampang.

  • Corten Steel Low Smoke Fire Pit

    Corten Steel Low Smoke Fire Pit

    CORTEN STEEL LOW Smoke FIRE PIT

    Pusat sing cedhak tanpa asap
    - Desain aliran udara tertutup ultra-efisien
    - paduan baja weathering terisolasi ganda
    - Sampurna kanggo hiburan njaba
    - Nyedhiyakake ton anget lan geni sing apik

  • 42-In Hemisphere Fire Pit

    42-Ing Hemisphere Fire Pit

    42-IN HEMISPHERE FIRE PIT

    Tambah tampilan anyar ing latar mburi karo 42-inch Hemisphere Fire Pit saka Tianhua Firepit.Pit geni sing narik kawigaten iki dumunung ing dhuwur 20 inci sing nyaman lan digawe saka wesi tuang sing kandel 0,4 inci kanthi patina alami kanggo tampilan hiasan sing rustic.Pit geni iki dilas nganggo tangan, nduweni basis bunder, lan bolongan saluran 0,7 inci kanggo nyegah banyu metu.Pit sing sampurna kanggo anget kumpul gedhe lan manggang sajian geni favorit.

  • High Efficiency Fire Grate And Table

    High Efficiency Fire Grate Lan Tabel

    EFISIENSI HIGH FIRE grate lan Tabel

    Cahya ing njaba ruangan lan ganti urip ing latar mburi omah kanthi grate lan Meja Fire Efisiensi Tinggi sing apik banget saka Tianhua Firepit!Kombinasi meja lan bakul geni iki ndadekake pusat sing kuat kanggo urip ing omah.Nglumpukake ing sawetara detik, ora dibutuhake hardware: mung nyelehake grate log ing ndhuwur meja, nambah kayu, lan geni.Geni mbukak sing inggil bakal ngebul lan nggero ing ndhuwur, dene awu sing nyusahake kanthi aman dicekel ing ngisor meja.Iki nggawe resik munggah total breeze, lan njaga pekarangan katon seger lan bebas saka awu.

  • 25W STAINLESS STEEL ROTISSERIE GRILL

    25W STAINLESS STEEL ROTISSERIE GRILL

    25W STAINLESS STEEL ROTISSERIE GRILL

    Roaster Rotisserie 25 Watt nyedhiyakake panganan sing nambah rasa kanthi ventilasi udara sing luwih apik, sirkulasi sing rata, lan kecepatan rotasi sing tepat.Lumahing baja tahan karat sing reflektif mbantu ngarahake panas saka arang menyang daging, nyuda wektu masak, ngirit arang, lan nambah rasa sing luwih sehat amarga kabeh lemak mudhun menyang tray ngisor, supaya sampeyan entuk daging sing saucy, empuk tinimbang greasy. panggang.Rod spit dual prong 51 inci bisa manggang babi, wedhus, pitik, kalkun, pundhak daging babi, utawa apa wae sing bobote nganti 125 kilogram.

  • HEAVY DUTY PARK STYLE GRILL W/ BASE ANCHOR

    HEAVY PARK STYLE GRILL W / BASE jangkar

    HEAVY PARK STYLE GRILL W / BASE jangkar

    Sapa wae sing wis tau barbecued ing taman wis admired iki Fantastic, Panggangan baja abot.Nah, saiki sampeyan bisa duwe panggangan gaya taman dhewe ing latar mburi!

    Kanthi papat gampang nyetel tingkat, lan nglukis, grate tugas abot, sampeyan bisa manteb ing ati sing steaks tansah sampurna masak.Dasar 8 "x 8" digawe kanggo masang panggangan menyang beton, nggunakake sekrup 1/2" x 3" papat.

  • 28″ HEX FIRE GRATE

    28″ HEX FIRE GATE

    28″ HEX FIRE GATE

    Hex Fire Grate sing ramping lan kuat iki saka Tianhua Firepit minangka cara sing cocog kanggo nambah aliran udara menyang geni sampeyan supaya bisa ngobong geni sing dibutuhake kanggo musim dingin!Cukup lebokake ing perapian sing wis ana utawa gawe grate iki dadi daya tarik dhewe lan sampeyan wis siyap!

  • 26″ HIGH-EFFICIENCY LOG GRATE WITH REFLECTIVE FIREBACK

    26″ GRATE LOG EFISIENSI TINGGI DENGAN REFLEKTIF REFLEKTIF

    26″ GRATE LOG EFISIENSI TINGGI DENGAN REFLEKTIF REFLEKTIF

    Nambah tingkat panas sing diasilake perapian nalika ngilangi jumlah asap sing digawe karo Grate Log Efisiensi Tinggi!

     

  • 30″CAULDRON FIRE PIT BOWL WITH GRATE AND CHAIN

    30″MANGKUK PIT KANGGO KANGGO KANGGO GRATE LAN RANTAI

    30″MANGKUK PIT KANGGO KANGGO KANGGO GRATE LAN RANTAI

    Cauldron Fire Pit Bowl 30-inch nambah gaya lan menehi setelan unik kanggo papan kumpul ruangan.Dibangun saka baja tahan lama lan dirancang kanggo tahan unsur weathering, geni unik iki bakal mancaraken panas ing kabeh arah.Mangkuk ngidini sampeyan nambahake akeh arang, kripik, utawa kayu bakar tanpa kuwatir yen geni sing kobong.Utawa sampeyan bisa ngobong geni ing sangisore kawah kasebut kanggo nggunakake metode oven Walanda kanggo kue, stews, lan casseroles.Cauldron Fire Pit Cauldron sing abot iki dilengkapi rantai gantung sing tahan lama lan grate areng.Cauldron Fire Pit sampurna kanggo musim apa wae, nyedhiyakake panas ruangan sing dibutuhake sajrone musim dingin lan sumber cahya alami sing apik kanggo nyenengake musim panas.

     

  • 36”HEAVY DUTY ROUND FIRE PIT GRATE

    36”TUGAS AWET ROUND GATE PIT

    36”TUGAS AWET ROUND GATE PIT

    Parut Tianhua 36.5″ minangka upgrade sing sampurna kanggo Cincin Api 36″ sing populer.Sikil 4″ nyedhiyakake cukup ruang ing ngisor grate kanggo ventilasi nalika ngobong kayu geni ing ndhuwur.

  • WAGON WHEEL FIRE GRATES

    GERAKAN RODA GRATES

    GERAKAN RODA GRATES

    Wagon Wheel Fire Grates minangka grate hiasan sing apik kanthi angkat sing tepat kanggo kumpul geni latar mburi.Grates iki ngadeg 4-inci saka lemah kanggo nambah aliran udara supaya geni Panjenengan roaring ing wektu cendhak, lan karo kurang kumelun.Dirancang kanthi struktur baja tugas abot, desain Wagon Wheel sing inovatif iki nduweni sudhut mlengkung kanggo mbantu ngemot kayu bakar saka gulung ing grate.Selehake Gerbang Wheel Fire Grate nang firepit utawa cauldron ana lan rendhem ing anget lan mambu geni kobong.

  • 24″x1.25″ SOLID STEEL FIREPLACE GRATE

    24″x1.25″ SOLID STEEL FIREPLACE GRATE

    24″x1.25″ SOLID STEEL FIREPLACE GRATE

    Baja 1.25 ″ tugas sing abot banget saka Tianhua Firepit ndadekake iki minangka tambahan premium kanggo perapian pembakaran kayu njero ruangan utawa ruangan.

     

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2