• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Welding Custom lan Parts Metal Fabrikasi Saka Pabrik Fabrikasi China

Katrangan singkat:

Welding Custom lan Parts Metal Fabrikasi Saka Pabrik Fabrikasi China

We custom fabricate steel parts.Our kapabilitas kalebu Flame Cutting, Laser Cutting, Forming, Tube Bending, Welding lan Powder coating.We spesialis ing baja, stainless steel lan logam aluminium.Kita bisa mbangun baja struktur baja gedhe utawa cilik.We nyedhiyani kualitas welding apik, kontrol materi nyenyet lan produksi cepet.


  • Harga FOB:Kanggo Rembugan
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece
  • Kapasitas produksi:10000 Piece saben Sasi
  • Port ekspor:Pelabuhan Qingdao, China
  • Katentuan Pembayaran:L/C ing Sight, T/T
  • Detail Produk

    Tag produk

    Umpan balik (2)

    Welding Custom lan Parts Metal Fabrikasi Saka Pabrik Fabrikasi China

    Produk Fabrikasi Lembaran Logam, Kerangka, Kurung, Struktur, Stand, Meja, Railings, Panggangan, Rak, Enclosures, Cases, Piranti Logam, Pager, etc.
    Bahan Baja Ringan, Baja Tahan Karat, Aluminium
    Proses Manufaktur Pemotongan Api, Pemotongan Plasma, Pemotongan Laser (Kapasitas 1.5m * 6m, baja ringan 0.8-25mm, baja tahan karat 0.8-20mm, Aluminium 1-15mm), Bending (25mm Max), Welding (MIG, TIG, Spot Welding, lsp. ), Punching, Stamping, lsp.
    Rampung Galvanizing, Powder Coating, Painting, Kusam Polandia, Mirror Polish, Bead blasting, etc.
    Pasar Utama Australia, Amerika Serikat, Eropa lan pasar liyane

    Produk liyane

    TIANHUA-METAL-FABRICATION-PRODUCTS1

    Our Factory Equipments

    Production Process


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • We are long-term partners, saben-saben ora ana kuciwane, kita ngarep-arep kanggo njaga kekancan iki mengko!
    5 Stars Miturut Hilda saka Doha - 26.07.2018 16:51
    Ing China, kita duwe akeh partners, perusahaan iki paling marem kanggo kita, kualitas dipercaya lan kredit apik, iku worth apresiasi.
    5 Stars Miturut Nick saka Republik Ceko - 2018.07.12 12:19
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Large Size Heavy Duty Steel Parts Welding Fabrication Parts Manufacturer and Supplier

      Baja Tugas Berat Ukuran Besar...

      Jeneng Produk Dimensi Gedhe Suku cadang baja berat Rakitan fabrikasi las Fabrikasi logam khusus Bahan baja tahan karat/baja ringan/baja galvanis/Aluminium/titanium alloy.Werna miturut desain pelanggan Proses Normal CNC Laser Cutting > Metal Bending > Welding and Polishing > Surface Treatment > Assembled Components and packaging.AplikasiMesin Industri, Dirgantara, Otomotif, Metalurgi, Transportasi Rel Energi Anyar, Galangan Kapal, Petrokimia, C...

    • OEM Welding Metal Fabrication with Hot Dip Galvanized Finishing

      OEM Welding Metal Fabricati ...

      Kita minangka pabrikan berpengalaman sing wis duwe spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi mesin baja awak utawa meja baja.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Parameter teknis produk lan tabel Produk Lembaran Logam Fabrikasi, Kerangka, Kurung, Struktur...