• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Struktur Custom Steel Fabrikasi lan Welding Service

Katrangan singkat:

Struktur Custom Steel Fabrikasi lan Welding Service

We custom fabricate steel parts.Our kapabilitas kalebu Flame Cutting, Laser Cutting, Forming, Tube Bending, Welding lan Powder coating utawa Hot Dip Galvanized finishing.We spesialis ing baja, stainless steel lan logam aluminium.Kita bisa mbangun baja struktur baja gedhe utawa cilik.We nyedhiyani kualitas welding apik, kontrol materi nyenyet lan produksi cepet.


  • Harga FOB:Kanggo Rembugan
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece
  • Kapasitas produksi:10000 Piece saben Sasi
  • Port ekspor:Pelabuhan Qingdao, China
  • Katentuan Pembayaran:L/C ing Sight, T/T
  • Detail Produk

    Tag produk

    Umpan balik (2)

    Jeneng produk adatFabrikasi BajaLayanan CNC Fabrikasi Struktur Baja
    Bahan stainless steel/baja karbon/baja galvanis
    warna miturut desain customer
    Proses Normal CNC Laser Cutting > Metal Bending > Welding and Polishing > Surface Treatment > Komponen lan kemasan sing dirakit.
    Aplikasi mobil, furnitur, mesin, listrik, lan bagean logam liyane
    Packing packing standar seaworthy utawa miturut request customer
    Ketentuan Perdagangan EXW, FOB, CIF, C&F, lsp
    Katentuan Pembayaran TT, L/C, Western Union, paypal

    TIANHUA METAL FABRICATION PRODUCTS tianhua metal fabrication

    Kita nyedhiyakake layanan fabrikasi logam khusus bebarengan karo layanan fabrikasi baja karbon khusus, layanan fabrikasi baja paduan khusus, layanan manufaktur baja piring berat khusus lan karya fabrikasi stainless steel khusus.Layanan liyane sing diwenehake kalebu manufaktur bagean logam khusus, fabrikasi logam eksotis, mesin logam, welding bersertifikat, perawatan panas, pemotongan piring, bending piring, pembentukan logam, prototyping, shearing, beveling, lukisan, flattening, straightening lan mesin presisi.

    Kita nyedhiyakake solusi pembuatan baja abot, aluminium, stainless steel lan logam sing inovatif kanggo produsen peralatan asli (OEM), perusahaan teknik, produsen kapal tekanan.Wiwit taun 2000, kita wis dadi toko proyek fabrikasi logam khusus kanthi layanan lengkap khusus ing pabrik baja berat khusus, pabrik baja struktural abot, manufaktur prau tekanan lan las piring logam.

    Our Factory Equipments

    Layanan fabrikasi logam khusus kalebu teknik, pemilihan bahan mentah, konsultasi lan tuku, pemotongan lan pembakaran plasma CNC, pambentukan logam, mesin piring baja, welding komponen lan perakitan peralatan.Kita dianggep minangka "toko fabrikasi" sing misuwur ing industri ing babagan fabrikasi khusus komponen gedhe sing kompleks, piring baja abot, tempa, lan weldments mesin.Kita nggunakake macem-macem Techniques metalworking, pribadi lan pangolahan kalebu sawing, shearing, nglereni obor, penet brake mbentuk, panas nambani, plate mlengkung, plate mbentuk, plate Rolling, testing, inspecting lan welding.

    metla fabrication services

    Production Process


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Manajer akun nggawe introduksi sing rinci babagan produk kasebut, supaya kita duwe pangerten lengkap babagan produk kasebut, lan pungkasane kita mutusake kanggo kerja sama.
    5 Stars Miturut Daphne saka Chile - 2018.02.08 16:45
    Manajer akun perusahaan nduweni kawruh lan pengalaman industri sing akeh, dheweke bisa nyedhiyakake program sing cocog miturut kabutuhan lan bisa ngomong basa Inggris kanthi lancar.
    5 Stars Miturut Alva saka Spanyol - 2017.09.29 11:19
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Custom Welding Stainless Steel Fabrication Parts From ISO 9001 Certificated Factory

      Bagian Fabrikasi Stainless Steel Welding Kustom...

      Layanan Welding Kanggo Baja Ringan, Baja Tahan Karat Lan Aluminium Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Teknis produk...

    • Custom Steel Bending And Laser Cutting Fabrication Welding Products

      Custom Steel Bending lan Laser Cutting Fabricat...

      Pambuka produk Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Parameter teknis produk lan tabel Produk Lembaran Logam...

    • Large Size Heavy Duty Steel Parts Welding Fabrication Parts Manufacturer and Supplier

      Ukuran Gedhe Heavy Duty Steel Parts Welding Fabri...

      Jeneng Produk Dimensi Gedhe Suku cadang baja berat Rakitan fabrikasi las Fabrikasi logam khusus Bahan baja tahan karat/baja ringan/baja galvanis/Aluminium/titanium alloy.Werna miturut desain pelanggan Proses Normal CNC Laser Cutting > Metal Bending > Welding and Polishing > Surface Treatment > Assembled Components and packaging.AplikasiMesin Industri, Dirgantara, Otomotif, Metalurgi, Transportasi Rel Energi Anyar, Kapal...

    • Custom Metal Fabrication Stainless Steel Welding Parts.

      Fabrikasi Logam Kustom Stainless Steel Weldin...

      Pambuka produk Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Parameter teknis produk lan tabel Produk Lembaran Logam ...

    • Custom Welding and Fabrication Metal Parts From China Fabrication Factory

      Welding Custom lan Parts Metal Fabrikasi Saka ...

      Bagéan Logam Welding lan Fabrikasi Kustom Saka Produk Pabrik Pabrik China Pabrik Lembaran Logam, Kerangka, Kurung, Struktur, Stand, Meja, Pagar, Panggangan, Rak, Kandang, Kasus, Alat Logam, Pagar, lsp. Bahan Baja Ringan, Baja Tahan Karat, Aluminium Proses Produksi Pemotongan Api, Pemotongan Plasma, Pemotongan Laser (Kapasitas 1.5m * 6m, baja ringan 0.8-25mm, baja tahan karat 0.8-20mm, Aluminium 1-15mm), Bending (25mm Max), Welding (MIG, TIG, Spot Welding, etc.), Pu...

    • High precise sheet metal fabrication laser cutting service factory

      Cutt laser fabrikasi logam lembaran presisi dhuwur ...

      Jeneng Produk Fabrikasi logam lembaran baja tahan karat sing tepat Layanan pemotongan laser baja tahan karat/layanan pemotongan laser Bahan baja tahan karat/baja karbon/baja galvanis/lembaran aluminium Warna miturut desain pelanggan Proses Normal Pemotongan Laser CNC >Mlengkung Logam > Welding lan Polishing > Perawatan Permukaan > Dirakit Komponen lan kemasan.Aplikasi mobil, furnitur, mesin, listrik, lan bagean logam liyane Pengepakan Pengepakan utawa kasepakatan standar sing layak laut ...