• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Struktur Baja Tugas Berat Custom Welded Parts

Katrangan singkat:

Struktur Baja Tugas Berat Custom Welded Parts

We custom fabricate steel parts.Our kapabilitas kalebu Flame Cutting, Laser Cutting, Forming, Tube Bending, Welding lan Powder coating utawa Hot Dip Galvanized finishing.We spesialis ing baja, stainless steel lan logam aluminium.Kita bisa mbangun baja struktur baja gedhe utawa cilik.We nyedhiyani kualitas welding apik, kontrol materi nyenyet lan produksi cepet.


Detail Produk

Tag produk

Umpan balik (2)

WeldingLayanan Kanggo Baja Ringan, Baja Tahan Karat Lan Aluminium

We are anprodusen berpengalamansing wis spesialisasine ing produk digawe logam khusus kanggo 20 taun.
Kita bisa nggawe miturut gambar sampeyan.Mangga kirim drawing kanggo njaluk free taksiran.
Fabrikasi Logamawak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.
Proses: Cutting, Mlengkung,Welding, polesan.
Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.
 
Parameter teknis produk lan tabel
Produk Fabrikasi Lembaran Logam, Kerangka, Kurung, Struktur, Stand, Meja, Railings, Panggangan, Rak, Enclosures, Cases, Metal Tools, Pagar, awak mesin etc.
Bahan Baja Ringan, Baja Tahan Karat, Aluminium
Proses Manufaktur Pemotongan Api, Pemotongan Plasma, Pemotongan Laser (Kapasitas 1.5m * 6m, baja ringan 0.8-25mm, baja tahan karat 0.8-20mm, Aluminium 1-15mm), Bending (25mm Max), Welding (MIG, TIG, Spot Welding, lsp. ), Punching, Stamping, Machining etc.
Rampung Galvanizing, Powder Coating, Painting, Kusam Polandia, Mirror Polish, Bead blasting, etc.
Pasar Utama Australia, Amerika Serikat, Eropa lan negara liyane.

Kita nindakake 3 jinis utama cara welding sing gumantung saka jinis logam sing dibutuhake.Kita bisa menehi saran babagan materi lan proses welding sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan.

Pengelasan TIG:
TIG stands for Tungsten Inert Gas welding, lan iku salah siji saka cara sing paling umum-digunakake.Nanging, iku bener mbutuhake paling expertise, kang tim kita spesialisasine ing. TIG welding banget manéka warna lan arang banget efektif nalika kaleksanan dening tangan ahli.Umume proyek gedhe bakal nggunakake metode TIG.

MIG welding:
MIG singkatan saka Metal Insert Gas welding lan iku cukup rumit kanggo nglakokaké.Cara MIG melu kabel lancip kang panganan liwat instrument welding, minangka panganan liwat, digawe panas ing sadawane dalan.Cara sing luwih alus iki biasane dipilih nalika nggarap logam sing luwih tipis.Layanan welding kalebu MIG welding uga ARC lan TIG.
ARC welding:Gunakake ing baja entheng lan nalika logam lan bahan sing luwih kenthel dibutuhake.
Finishing Kita bisa ngrampungake las saka tlatah kasar, polish pangilon lan disiapake kanggo lapisan bubuk

Sawetara produk fabrikasi kita:

TIANHUA-METAL-FABRICATION-PRODUCTStianhua metal fabrication

Our Factory EquipmentsFAQ

1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita minangka pabrik sing disesuaikan.
2: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
Wektu pangiriman kita umume 10 nganti 25 dina, utawa miturut jumlahe.
3: apa bab syarat pembayaran?
30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman.
We offer foto, video utawa malah pihak katelu kanggo mriksa.
4: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Suwene aku bakal entuk conto sampeyan?
Ya, sampel gratis kasedhiya.Gumantung ing materi lan desain, 5 nganti 7 dina.
5. Apa produk utama sampeyan?
Layanan fabrikasi kita minangka nderek.
● pabrikan sheet metal
● lembaran logam stamping / welding / CNC punching / nglereni laser
● bagean sheet metal
● pabrikan logam abot.
● pager logam selaras liyane
6. Kepiye sampeyan njamin kontrol kualitas?
100% pengawasan kualitas sadurunge packaging.

layanan produk kami:

metla fabrication services

Aliran produksi kami:

Production Process

Ekspor Packing:

 Qingdao-Tianhua-Yihe-Foundry-Factory (1)_副本

 Hubungi kita saikikanggo penawaran lan mangerteni sing luwih lengkap babagan carane kita bisa ngirit biaya.Sampeyan bisa tansah nyana manungsa waé cepet kita.Lan kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing dawa karo sampeyan.Kita ora mung pengin dadi supplier bagean logam nanging uga partner ing China.Sugeng ngirim gambarlan conto kanggo kita kanggo nawarake.

Umpan balik pelanggan:

 customer feedback_1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan iki duwe akeh pilihan sing siap kanggo dipilih lan uga bisa nggawe program anyar miturut panjaluk kita, sing apik banget kanggo nyukupi kabutuhan kita.
    5 Stars Miturut ron gravatt saka Sierra Leone - 2018.09.16 11:31
    Bisa diarani manawa iki minangka produser paling apik sing ditemoni ing China ing industri iki, kita rumangsa begja bisa kerja bareng karo produsen sing apik banget.
    5 Stars Miturut Patricia saka Latvia - 2018.06.03 10:17
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • OEM Welding Metal Fabrication with Hot Dip Galvanized Finishing

      OEM Welding Metal Fabricati ...

      Kita minangka pabrikan berpengalaman sing wis duwe spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi mesin baja awak utawa meja baja.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Parameter teknis produk lan tabel Produk Lembaran Logam Fabrikasi, Kerangka, Kurung, Struktur...

    • Custom Metal Fabrication Stainless Steel Welding Parts.

      Pabrikan Logam Kustom ...

      Pambuka produk Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Parameter teknis produk lan tabel Produk Lembaran Logam ...

    • Custom Steel Sheet Metal Fabrication Stamping Parts from China Factory

      Custom Steel Sheet Metal Fa...

      Bagéan Stamping Fabrikasi Logam Lembaran Baja Kustom saka China Item Pabrik Bagéan stamping profesional Bahan Kasedhiya Baja karbon, baja galvanis panas, baja tahan karat, aluminium, utawa miturut elektroplating Perawatan Permukaan sing disesuaikan, Lapisan bubuk, Konversi, Passivation, Anodize, Alodine, Electrophoresis , lsp. Proses Nggawe Stamping-Sekunder Stamping-Punching-Threading-Burring-Welding- Polishing- Paint nyemprot-Packing Toleransi +/- 0.02~0.05 mm Measu...