• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Corten Steel Dual Flame Smokeless Fire Pit

Katrangan singkat:

CORTEN STEEL DUAL FLAME SMOKELESS FIRE PIT

Corten Steel Dual-Flame Smokeless Fire Pit saka tianhua firepit minangka baja cuaca sing apik banget, cedhak tanpa asap karo tutup baja bobot kanggo nglindhungi jugangan sampeyan saka kabeh jinis udan, kalebu udan lan salju.


Detail Produk

Tag produk

Umpan balik (2)

Corten Steel Dual-Flame Smokeless Fire Pit saka Tianhua Firepit minangka baja cuaca sing apik banget, bagian tengah sing cedhak tanpa asap sing cocog kanggo kumpul sore, masak geni, malem Minggu sore, utawa acara ruangan apa wae.Nampilake bolongan 5/8-inch ing struktur tembok dobel sing narik hawa saka slot 3-inch ngisor lan nyedhiyakake oksigen sing digawe panas menyang ndhuwur.Gerakan udhara iki ngobong geni ing dhasare lan nyedhiyakake hawa panas liwat bolongan sing ana ing sisih ndhuwur ruang bakar.Bolongan vented cedhak ndhuwur kamar bahan bakar oksigen preheated kanggo geni asil ing geni panas karo kurang kumelun lan awu.Aja kuwatir babagan asap kumelun gedhe sing ngganggu pengalaman mbukak geni maneh.

Nalika ora digunakake, gunakake Corten Steel Fire Pit Cover kanggo nglindhungi jugangan Corten Steel Dual-Flame Smokeless Fire Pit.Tutup baja bobot iki digawe saka bahan Corten Steel sing padha lan bakal nyegah udan lan salju mlebu ing geni nalika ora digunakake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Umumé, kita wareg karo kabeh aspek, murah, kualitas dhuwur, pangiriman cepet lan gaya procuct apik, kita bakal duwe kerjasama tindakake-munggah!
    5 Stars Miturut Anna saka Los Angeles - 2017.01.28 18:53
    Barang kasebut sampurna banget lan manajer penjualan perusahaan anget, kita bakal teka ing perusahaan iki kanggo tuku sabanjure.
    5 Stars Miturut Denise saka UK - 2017.10.13 10:47
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • 31″Fire Ring With Adjustable Grate

      31″Cincin Geni Kanthi Grate sing Bisa Dilaras

      Nganyarke pengalaman njobo ing salawas-lawase karo Tianhua Firepit, bubuk-dilapisi 31 "Fire Ring karo Adjustable Grate.Desain intuisi lan klasik bakal langsung dikenali dening pecandu camping, nanging adjustability grate sing menehi ring geni iki corak pinter.Proyek cat ireng katon langgeng, lan bubuk-lapisan bakal nyegah teyeng awal lan scuffing - mesthekake yen terus katon apik kanggo taun teka.Mbangun baja saka ring geni iki sakbenere indestructib ...

    • WAGON WHEEL FIRE GRATES

      GERAKAN RODA GRATES

      Wagon Wheel Fire Grates minangka grate hiasan sing apik kanthi angkat sing tepat kanggo kumpul geni latar mburi.Grates iki ngadeg 4-inci saka lemah kanggo nambah aliran udara supaya geni Panjenengan roaring ing wektu cendhak, lan karo kurang kumelun.Dirancang kanthi struktur baja tugas abot, desain Wagon Wheel sing inovatif iki nduweni sudhut mlengkung kanggo mbantu ngemot kayu bakar saka gulung ing grate.Selehake Gerobak Gerobak Fire Grate ing njero geni utawa kuali sing wis ana lan rendhem ing panas lan ambune ...

    • 30″ Large Easy Access Stainless Steel Spark Screen

      30″ Spa Baja Tahan Karat Akses Gampang Gedhe...

      Jaring anyaman ruwet digawe saka Stainless Steel sing dipoles.Stainless steel tahan cuaca kanggo nambah umur dawa.Nyegah sparks lan embers saka oncat.Mangga ngukur jugangan geni kanggo konfirmasi layar 29-30 inch bakal pas aman.Layar spark hinged ngidini akses gampang kanggo geni tanpa perlu kanggo mbusak layar lan nduweni gagang trep ing ndhuwur kanggo ngangkat layar lan mateni.Amarga sifat hinged saka layar, diameteripun luwih cendhek siji cara saka liyane, sing ngidini sh ...

    • Anson Steel Wood Burning Fire Pit

      Anson Steel Wood Burning Fire Pit

      Sorot ruang tamu ruangan sampeyan kanthi Anson Fire Bowl.Mangkuk lan pangkalan baja ukuran abot, kasedhiya ing warna abu-abu utawa Rust, menehi kinerja sing tahan lama lan estetika sing resik sing bakal nambah anget ing wayah sore nganti pirang-pirang taun.Kalebu layar spark, alat poker log lan tutup panyimpenan protèktif vinyl.The Anson Fire Bowl bisa dicocogake kanggo Nyata Flame Gel komplong karo Kajaba saka Real Flame 2-Can utawa 4-Can Konversi Log Sets.Rampung Kasedhiya: Abu-abu (ndhuwur, ngisor) Karat...

    • 24″x1.25″ SOLID STEEL FIREPLACE GRATE

      24″x1.25″ SOLID STEEL FIREPLACE GRATE

      Fitur: - Cocog kanggo kobong kayu ing njero ruangan ruangan lan perapian.- Konstruksi baja kandel 1.25″ bakal tahan seumur hidup.- Desain bar bengkok cocog kanggo ngemot kayu bakar kanthi aman.- Nyelehake kayu bakar saka lantai perapian kanggo sirkulasi udara- minangka bagean penting saka bangunan geni.Spesifikasi: - Bobot: 88 lbs.- Jembar: 24″ - Ambane sakabèhé: 13.5″ - Dhuwur sakabèhé: 9.5″ - Dhuwur grate: 3.25″ - Jarak rung: 2″ - Ketebalan material: 1.25″

    • Fire Pits for Outside,Fire Pit Wood Burning Round Star and Moon,Fireplace Poker,Spark Screen, for Outdoor Backyard Terrace Patio

      Fire Pits kanggo njaba, Fire Pit Kayu Bakar Rou...

      SAFETY FIRST: Kapan lan ing ngendi wae sampeyan nggunakake firepit iki, safety tansah dadi prioritas. Desain bolong ketat ing layar lan cutouts bisa èfèktif nyegah sparks, embers lan lebu saka mabur metu firepit. 30″ dual nggunakake poker ngijini sampeyan kanggo mindhah kayu utawa areng lan kanthi aman ngangkat layar bolong. Kanthi proteksi kasebut, sampeyan bisa kanthi aman nikmati anget geni sing ana ing njaba.MENARIK & Awet: Lubang geni 30 inci digawe saka baja dilapisi bubuk suhu dhuwur yaiku ...