• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Campfire Asado |Open Flame luwes Cooking

Katrangan singkat:

CAMPFIRE ASADO |OPEN FAME COOKING luwes

Rasakake kebebasan kanggo masak geni kanthi Tianhua Firepit Campfire Asado sing bisa diatur!Sistem nyala sing mbukak minangka tambahan sing cocog kanggo latar mburi omah sampeyan, mung gawe geni ing ngisor pigura masak, lan sampeyan wis siyap!Campfire Asado dilengkapi karo grate masak lan griddle sing bisa diganti, kanthi ukuran 28 "x 29 1/2".Iki minangka total 826 inci persegi ruang bakar sing mbukak!Kebebasan lan kontrol minangka integral kanggo proses masak, mulane dhuwure gril gril / griddle hoist bisa diatur kanthi lengkap saka 7 "ing dhuwur nganti 33 1/2"!


Detail Produk

Tag produk

Umpan balik (2)

Rasakake kebebasan kanggo masak geni kanthi Titan Great Outdoors Campfire Asado sing bisa diatur!Sistem nyala sing mbukak minangka tambahan sing cocog kanggo latar mburi omah sampeyan, mung gawe geni ing ngisor pigura masak, lan sampeyan wis siyap!Campfire Asado dilengkapi karo grate masak lan griddle sing bisa diganti, kanthi ukuran 28 "x 29 1/2".Iki minangka total 826 inci persegi ruang bakar sing mbukak!Kebebasan lan kontrol minangka integral kanggo proses masak, mulane dhuwure gril gril / griddle hoist bisa diatur kanthi lengkap saka 7 "ing dhuwur nganti 33 1/2"!

Kanggo penggemar DIY, sampeyan bisa nggawe pigura iki dadi dek ruangan, utawa meja pawon njero ruangan, kanggo nggawe sistem panggangan api terbuka khusus!Konstruksi pigura baja awet lan angel, bisa tahan unsur-unsur lan tahan pirang-pirang taun panggunaan sing tepat.Tapak sikil yaiku 30 "x 30", sing bisa diatur nanging cukup gedhe kanggo nampung geni sing mbukak.Njupuk cookouts latar mburi kanggo tingkat sabanjuré, lan ngematake kanca lan tanggi karo sistem masak Campfire Asado luar biasa kita!

KEBEBASAN masak geni mbukak: Nylametake geni ing sangisore pigura Campfire Asado lan masak kaya sadurunge!Gridle lan gril sing bisa diganti karo saben tuku.

TONS OF GRILLING AREA: Loro-lorone permukaan masak diukur ing 28 "x 29 1/2", menehi sampeyan 826 inci kothak free mbukak papan kanggo nggawe impen barbecue dadi nyata!

Dhuwur sing bisa diatur kanthi lengkap: Gawe geni api unggun sing mbukak menyang level sabanjure kanthi ngontrol dhuwur permukaan!Gunakake engkol gampang kanggo nyetel kabeh cara saka 7 "kurang kanggo 33 1/2" dhuwur!

KONSTRUKSI BAJA TUGAS HEAVY: Dibangun kanggo tahan unsur ing ndhuwur lan tahan geni mbukak blistering ing ngisor iki, konstruksi baja berkualitas tinggi njamin sistem masak bakal tahan umur panggunaan sing tepat.

SIZE PERFECT FOR YOUR BACKYARD CAMPFIRE: Tilak sakabèhé stands ing 30 "dening 30", tegesé Campfire Asado cukup ngatur kanggo nyimpen ing yard dhewe, lan cukup gedhe kanggo nampung ukuran campfire roaring!

SPESIFIKASI:
- Ukuran grate / griddle: 28" x 29 1/2"
- Grate / griddle dhuwur sing bisa diatur: 33 1/2" - 7"
- Dhuwur sakabèhé: 42 1/2"
- Ukuran: 30" x 30"


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kita seneng banget nemokake pabrikan kaya ngono sing njamin kualitas produk ing wektu sing padha regane murah banget.
    5 Stars Miturut Kay saka Eropah - 2017.06.29 18:55
    Perusahaan iki duwe reputasi apik ing industri iki, lan pungkasane dadi pilihan sing apik.
    5 Stars Miturut Emma saka Angola - 20.11.2017 15:58
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • 42-In Hemisphere Fire Pit

      42-Ing Hemisphere Fire Pit

      Tambah tampilan anyar ing latar mburi karo 42-inch Hemisphere Fire Pit saka Tianhua Firepit.Pit geni sing narik kawigaten iki dumunung ing dhuwur 20 inci sing nyaman lan digawe saka wesi tuang sing kandel 0,4 inci kanthi patina alami kanggo tampilan hiasan sing rustic.Pit geni iki dilas nganggo tangan, nduweni basis bunder, lan bolongan saluran 0,7 inci kanggo nyegah banyu metu.Pit sing sampurna kanggo anget kumpul gedhe lan manggang sajian geni favorit.OXIDIZED PATINA PIT: The Hemisphere Fire Pit digawe saka ...

    • Custom Metal Fabrication Stainless Steel Welding Parts.

      Fabrikasi Logam Kustom Stainless Steel Weldin...

      Pambuka produk Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Parameter teknis produk lan tabel Produk Lembaran Logam ...

    • 31″Fire Ring With Adjustable Grate

      31″Cincin Geni Kanthi Grate sing Bisa Dilaras

      Nganyarke pengalaman njobo ing salawas-lawase karo Tianhua Firepit, bubuk-dilapisi 31 "Fire Ring karo Adjustable Grate.Desain intuisi lan klasik bakal langsung dikenali dening pecandu camping, nanging adjustability grate sing menehi ring geni iki corak pinter.Proyek cat ireng katon langgeng, lan bubuk-lapisan bakal nyegah teyeng awal lan scuffing - mesthekake yen terus katon apik kanggo taun teka.Mbangun baja saka ring geni iki sakbenere indestructib ...

    • Custom Stainless Steel Bending,Welding Fabrication Products

      Kustom Stainless Steel Bending, Welding Fabricat...

      Pambuka produk Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Parameter teknis produk lan tabel Lembar Produk Meta...

    • Fire Pits for Outside,Fire Pit Wood Burning Round Star and Moon,Fireplace Poker,Spark Screen, for Outdoor Backyard Terrace Patio

      Fire Pits kanggo njaba, Fire Pit Kayu Bakar Rou...

      SAFETY FIRST: Kapan lan ing ngendi wae sampeyan nggunakake firepit iki, safety tansah dadi prioritas. Desain bolong ketat ing layar lan cutouts bisa èfèktif nyegah sparks, embers lan lebu saka mabur metu firepit. 30″ dual nggunakake poker ngijini sampeyan kanggo mindhah kayu utawa areng lan kanthi aman ngangkat layar bolong. Kanthi proteksi kasebut, sampeyan bisa kanthi aman nikmati anget geni sing ana ing njaba.MENARIK & Awet: Lubang geni 30 inci digawe saka baja dilapisi bubuk suhu dhuwur yaiku ...

    • High precise sheet metal fabrication laser cutting service factory

      Cutt laser fabrikasi logam lembaran presisi dhuwur ...

      Jeneng Produk Fabrikasi logam lembaran baja tahan karat sing tepat Layanan pemotongan laser baja tahan karat/layanan pemotongan laser Bahan baja tahan karat/baja karbon/baja galvanis/lembaran aluminium Warna miturut desain pelanggan Proses Normal Pemotongan Laser CNC >Mlengkung Logam > Welding lan Polishing > Perawatan Permukaan > Dirakit Komponen lan kemasan.Aplikasi mobil, furnitur, mesin, listrik, lan bagean logam liyane Pengepakan Pengepakan utawa kasepakatan standar sing layak laut ...