• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Anson Steel Wood Burning Fire Pit

Katrangan singkat:

Anson Steel Wood Burning Fire Pit

Sorot ruang tamu ruangan kanthi pit.Mangkuk baja lan dhasar sing ukurane abot nawakake kinerja sing tahan lama lan estetika sing resik sing bakal nambah anget ing wayah sore ing wayah sore nganti pirang-pirang taun.


Detail Produk

Tag produk

Umpan balik (2)

Sorot ruang tamu ruangan sampeyan kanthi Anson Fire Bowl.Mangkuk lan pangkalan baja ukuran abot, kasedhiya ing warna abu-abu utawa Rust, menehi kinerja sing tahan lama lan estetika sing resik sing bakal nambah anget ing wayah sore nganti pirang-pirang taun.Kalebu layar spark, alat poker log lan tutup panyimpenan protèktif vinyl.The Anson Fire Bowl bisa dicocogake kanggo Nyata Flame Gel komplong karo Kajaba saka Real Flame 2-Can utawa 4-Can Konversi Log Sets.Rampung Kasedhiya: Abu-abu (ndhuwur, ngisor) Karat (ndhuwur, ndhuwur kiwa)

Dimensi sing dipasang:
- 35.5" L x 31.75" W x 20.25" H;63 lb

Negara Asal: CHINA
Spesifikasi Pengiriman:
- Dikirim liwat bingkisan cilik
- Karton 1: Fire Bowl
33,25" x 33,25" x 10,25", 72 lbs.

Informasi Teknis:

Kaleng kanthi tambahan TianHua FirePit 2-Can utawa 4-Can
Sets Log Konversi ruangan
- Konstruksi baja dilapisi bubuk, tahan panas
- Kalebu: layar spark, alat poker log, grate, lan protèktif
tutup panyimpenan
- 90 babar pisan winates dina.Majelis dibutuhake.






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Supplier sing apik ing industri iki, sawise diskusi rinci lan ati-ati, kita tekan persetujuan konsensus.Semoga kita bisa kerja sama lancar.
    5 Stars Miturut Raymond saka Serbia - 21.02.2018 12:14
    Sawise mlebu kontrak, kita nampa barang sing marem ing wektu sing cendhak, iki minangka pabrikan sing dipuji.
    5 Stars Miturut Nora saka Sheffield - 2017.12.09 14:01
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Corten Steel Low Smoke Fire Pit

      Corten Steel Low Smoke Fire Pit

      Pamit kanggo asap sing ngganggu kanthi aliran udara sing efisien banget saka Corten Steel Low Smoke Fire Pit!Nganyarke latar mburi karo baja cuaca sing apik banget iki, pusat sing cedhak tanpa asap.Sampurna kanggo kumpul-kumpul sore, masak mbukak geni, malem Minggu sore, utawa acara ing njaba ruangan.Aja kuwatir babagan asap kumelun gedhe sing ngganggu pengalaman mbukak geni maneh.Badan Corten Steel tahan kanggo kabeh unsur cuaca lan tahan banget ...

    • Fire Pits for Outside,Fire Pit Wood Burning Round Star and Moon,Fireplace Poker,Spark Screen, for Outdoor Backyard Terrace Patio

      Fire Pits kanggo njaba, Fire Pit Kayu Bakar Rou...

      SAFETY FIRST: Kapan lan ing ngendi wae sampeyan nggunakake firepit iki, safety tansah dadi prioritas. Desain bolong ketat ing layar lan cutouts bisa èfèktif nyegah sparks, embers lan lebu saka mabur metu firepit. 30″ dual nggunakake poker ngijini sampeyan kanggo mindhah kayu utawa areng lan kanthi aman ngangkat layar bolong. Kanthi proteksi kasebut, sampeyan bisa kanthi aman nikmati anget geni sing ana ing njaba.MENARIK & Awet: Lubang geni 30 inci digawe saka baja dilapisi bubuk suhu dhuwur yaiku ...

    • 42-In Hemisphere Fire Pit

      42-Ing Hemisphere Fire Pit

      Tambah tampilan anyar ing latar mburi karo 42-inch Hemisphere Fire Pit saka Tianhua Firepit.Pit geni sing narik kawigaten iki dumunung ing dhuwur 20 inci sing nyaman lan digawe saka wesi tuang sing kandel 0,4 inci kanthi patina alami kanggo tampilan hiasan sing rustic.Pit geni iki dilas nganggo tangan, nduweni basis bunder, lan bolongan saluran 0,7 inci kanggo nyegah banyu metu.Pit sing sampurna kanggo anget kumpul gedhe lan manggang sajian geni favorit.OXIDIZED PATINA PIT: The Hemisphere Fire Pit digawe saka ...

    • Campfire Asado | Open Flame Adjustable Cooking

      Campfire Asado |Open Flame luwes Cooking

      Rasakake kebebasan kanggo masak geni kanthi Titan Great Outdoors Campfire Asado sing bisa diatur!Sistem nyala sing mbukak minangka tambahan sing cocog kanggo latar mburi omah sampeyan, mung gawe geni ing ngisor pigura masak, lan sampeyan wis siyap!Campfire Asado dilengkapi karo grate masak lan griddle sing bisa diganti, kanthi ukuran 28 "x 29 1/2".Iki minangka total 826 inci persegi ruang bakar sing mbukak!Kebebasan lan kontrol minangka integral kanggo proses masak, mulane dhuwure ...

    • High Efficiency Fire Grate And Table

      High Efficiency Fire Grate Lan Tabel

      Cahya ing njaba ruangan lan ganti urip ing latar mburi omah kanthi grate lan Meja Fire Efisiensi Tinggi sing apik banget saka Tianhua Firepit!Kombinasi meja lan bakul geni iki ndadekake pusat sing kuat kanggo urip ing omah.Nglumpukake ing sawetara detik, ora dibutuhake hardware: mung nyelehake grate log ing ndhuwur meja, nambah kayu, lan geni.Geni mbukak sing inggil bakal ngebul lan nggero ing ndhuwur, dene awu sing nyusahake kanthi aman dicekel ing ngisor meja.Iki nggawe ngresiki total ...

    • 25W STAINLESS STEEL ROTISSERIE GRILL

      25W STAINLESS STEEL ROTISSERIE GRILL

      Roaster Rotisserie 25 Watt nyedhiyakake panganan sing nambah rasa kanthi ventilasi udara sing luwih apik, sirkulasi sing rata, lan kecepatan rotasi sing tepat.Lumahing baja tahan karat sing reflektif mbantu ngarahake panas saka arang menyang daging, nyuda wektu masak, ngirit arang, lan nambah rasa sing luwih sehat amarga kabeh lemak mudhun menyang tray ngisor, supaya sampeyan entuk daging sing saucy, empuk tinimbang greasy. panggang.Rod spit dual prong 51-inci bisa manggang babi, wedhus, pitik, kalkun, pundhak daging babi, utawa apa wae sing ...