• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

Babagan Kita

Profesional

Produsen Pabrik Logam

Kita Nduwe Pengalaman Luwih Saka 20 Taun Kanggo Pabrikan Logam lan Produksi Manufaktur.

Pabrik Pengecoran Qingdao TianHua Yihe dumunung ing kutha pelabuhan Qingdao sing ayu, kita duwe pengalaman 20 taun ing produksi produk fabrikasi logam.Kita nyedhiyakake solusi fabrikasi logam khusus miturut syarat pelanggan, kalebu desain prototipe, konversi gambar, manufaktur, kontrol kualitas, laporan, percetakan, pengepakan, pemuatan kontainer lan solusi pangiriman.Layanan fabrikasi logam utamane kalebu lembaran logam lan fabrikasi tabung, kalebu nglereni logam (gergaji, laser, nyala, plasma), mlengkung logam (lembar lempitan, tabung / rod / bagian mlengkung, tabung coiling), stamping logam, gambar jero, CNC punching, welding lan pabrikan, perakitan lan finishing lumahing.

thyhmetalfab.com

Kekuwatan Enterprise

Kanthi insinyur sing berpengalaman, buruh trampil lan peralatan canggih, produk kita gumantung marang kualitas sing stabil lan penampilan sing menarik wis diakoni dening pasar domestik lan manca. Kajaba iku, kita nawakake layanan ODM / OEM sing tegese produk kita bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.

Kabeh bagean logam uga adol ing Inggris, Jerman, Italia, Norwegia, Yunani, India, Pakistan, Amerika Serikat, Kanada, Chili, Meksiko, Selandia Baru, Australia lan wilayah liyane. Pelanggan kayata Siemens, Coca Cola, PCORE, LAPP, FMC, JETWAY, EMD Technologies etc.

Produk Kita

Produk sing sampurna asale saka pabrik lan peralatan sing sampurna sing digunakake, akeh peralatan pangolahan digunakake kayata mesin pemotong Laser, mesin pemotong piring, Mesin pukulan NC, mesin bending NC, mesin pembentuk baja, penggilingan. mesin etc. Menapa malih, personel Manajemen lan karyawan kita mbukak kanggo terus dandan kanggo entuk tingkat paling dhuwur saka kepuasan pelanggan ing packing, menehi tandha, lan delivery.Our uga-educated personel tansah siap kanggo menehi respon cepet kanggo panjaluk klien ing komunikasi efisien. , presentation dokumentasi bener, lan pangiriman ing wektu kabeh wektu.

Negesake prinsip "Kualitas Paling Apik, Layanan Paling Apik", kita ngarepake mbangun hubungan bisnis jangka panjang karo sampeyan kanggo entuk manfaat bebarengan.

stamping equipments

CNC BENDING

welding machine

Machining-CNC

cutting plate machine
Laser Cutter
Pemotong Laser
Raw Materials Warehouse
Gudang Bahan Baku