• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

42-Ing Hemisphere Fire Pit

Katrangan singkat:

42-IN HEMISPHERE FIRE PIT

Tambah tampilan anyar ing latar mburi karo 42-inch Hemisphere Fire Pit saka Tianhua Firepit.Pit geni sing narik kawigaten iki dumunung ing dhuwur 20 inci sing nyaman lan digawe saka wesi tuang sing kandel 0,4 inci kanthi patina alami kanggo tampilan hiasan sing rustic.Pit geni iki dilas nganggo tangan, nduweni basis bunder, lan bolongan saluran 0,7 inci kanggo nyegah banyu metu.Pit sing sampurna kanggo anget kumpul gedhe lan manggang sajian geni favorit.


Detail Produk

Tag produk

Umpan balik (2)

Tambah tampilan anyar ing latar mburi karo 42-inch Hemisphere Fire Pit saka Tianhua Firepit.Pit geni sing narik kawigaten iki dumunung ing dhuwur 20 inci sing nyaman lan digawe saka wesi tuang sing kandel 0,4 inci kanthi patina alami kanggo tampilan hiasan sing rustic.Pit geni iki dilas nganggo tangan, nduweni basis bunder, lan bolongan saluran 0,7 inci kanggo nyegah banyu metu.Pit sing sampurna kanggo anget kumpul gedhe lan manggang sajian geni favorit.

OXIDIZED PATINA PIT: The Hemisphere Fire Pit digawe saka wesi tuang mentah sing ora dicet kanggo tampilan pedesaan lan duwe finish patina teroksidasi sing bakal dadi peteng kanthi wektu.

LONGKANG: Pit geni iki nampung akeh kayu kanthi bolongan got 0,7 inci ing dhasar kanggo mbusak banyu ing antarane panggunaan.

KONSTRUKSI Awet: Mangkuk digawe saka bahan wesi kandel sing awet kanggo gaya pedesaan sing nambah dekorasi njaba.

DIMENSI: Salah sawijining bolongan belahan bumi paling gedhe ing Titan kanthi diameter 42 inci.Dumunung 20-inci dhuwur, karo ambane Bowl saka 18-inci, lan digawe saka awet 0.4-inch wesi cast nglukis.Mangkuk gedhe iki bobote 121 kilogram.

Iki kanggo sampeyan: Tianhua Firepit setya nyedhiyakake produk sing berkualitas kanggo para pelanggan kanthi rega sing apik - kabeh sing dibutuhake kanggo metu lan nikmati urip.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Manajer akun nggawe introduksi sing rinci babagan produk kasebut, supaya kita duwe pangerten lengkap babagan produk kasebut, lan pungkasane kita mutusake kanggo kerja sama.
    5 Stars Miturut Sabina saka Islamabad - 2018.06.18 17:25
    Layanan sampurna, produk kualitas lan prices competitive, kita wis bisa kaping pirang-pirang, saben wektu iku remen, pengin terus kanggo njaga!
    5 Stars Miturut Ivy saka Hongaria - 2017.06.19 13:51
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Custom Welding and Fabrication Metal Parts From China Fabrication Factory

      Welding Custom lan Parts Metal Fabrikasi Saka ...

      Bagéan Logam Welding lan Fabrikasi Kustom Saka Produk Pabrik Pabrik China Pabrik Lembaran Logam, Kerangka, Kurung, Struktur, Stand, Meja, Pagar, Panggangan, Rak, Kandang, Kasus, Alat Logam, Pagar, lsp. Bahan Baja Ringan, Baja Tahan Karat, Aluminium Proses Produksi Pemotongan Api, Pemotongan Plasma, Pemotongan Laser (Kapasitas 1.5m * 6m, baja ringan 0.8-25mm, baja tahan karat 0.8-20mm, Aluminium 1-15mm), Bending (25mm Max), Welding (MIG, TIG, Spot Welding, etc.), Pu...

    • Campfire Asado | Open Flame Adjustable Cooking

      Campfire Asado |Open Flame luwes Cooking

      Rasakake kebebasan kanggo masak geni kanthi Titan Great Outdoors Campfire Asado sing bisa diatur!Sistem nyala sing mbukak minangka tambahan sing cocog kanggo latar mburi omah sampeyan, mung gawe geni ing ngisor pigura masak, lan sampeyan wis siyap!Campfire Asado dilengkapi karo grate masak lan griddle sing bisa diganti, kanthi ukuran 28 "x 29 1/2".Iki minangka total 826 inci persegi ruang bakar sing mbukak!Kebebasan lan kontrol minangka integral kanggo proses masak, mulane dhuwure ...

    • Fire Pits for Outside,Fire Pit Wood Burning Round Star and Moon,Fireplace Poker,Spark Screen, for Outdoor Backyard Terrace Patio

      Fire Pits kanggo njaba, Fire Pit Kayu Bakar Rou...

      SAFETY FIRST: Kapan lan ing ngendi wae sampeyan nggunakake firepit iki, safety tansah dadi prioritas. Desain bolong ketat ing layar lan cutouts bisa èfèktif nyegah sparks, embers lan lebu saka mabur metu firepit. 30″ dual nggunakake poker ngijini sampeyan kanggo mindhah kayu utawa areng lan kanthi aman ngangkat layar bolong. Kanthi proteksi kasebut, sampeyan bisa kanthi aman nikmati anget geni sing ana ing njaba.MENARIK & Awet: Lubang geni 30 inci digawe saka baja dilapisi bubuk suhu dhuwur yaiku ...

    • Custom Welding Stainless Steel Fabrication Parts From ISO 9001 Certificated Factory

      Bagian Fabrikasi Stainless Steel Welding Kustom...

      Layanan Welding Kanggo Baja Ringan, Baja Tahan Karat Lan Aluminium Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Teknis produk...

    • Custom Steel Bending And Laser Cutting Fabrication Welding Products

      Custom Steel Bending lan Laser Cutting Fabricat...

      Pambuka produk Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Parameter teknis produk lan tabel Produk Lembaran Logam...

    • Large Size Heavy Duty Steel Parts Welding Fabrication Parts Manufacturer and Supplier

      Ukuran Gedhe Heavy Duty Steel Parts Welding Fabri...

      Jeneng Produk Dimensi Gedhe Suku cadang baja berat Rakitan fabrikasi las Fabrikasi logam khusus Bahan baja tahan karat/baja ringan/baja galvanis/Aluminium/titanium alloy.Werna miturut desain pelanggan Proses Normal CNC Laser Cutting > Metal Bending > Welding and Polishing > Surface Treatment > Assembled Components and packaging.AplikasiMesin Industri, Dirgantara, Otomotif, Metalurgi, Transportasi Rel Energi Anyar, Kapal...