• THYH-18
  • THYH-25
  • THYH-34

31″Cincin Geni Kanthi Grate sing Bisa Dilaras

Katrangan singkat:

31 "RING FIRE WITH GRATIS luwes

Nganyarke pengalaman njobo ing salawas-lawase karo Tianhua Firepit, bubuk-dilapisi 31 "Fire Ring karo Adjustable Grate.Desain intuisi lan klasik bakal langsung dikenali dening pecandu camping, nanging adjustability grate sing menehi ring geni iki corak pinter.Proyek cat ireng katon langgeng, lan bubuk-lapisan bakal nyegah teyeng awal lan scuffing - mesthekake yen terus katon apik kanggo taun teka.Mbangun baja ring geni iki sakbenere indestructible, kang nambah malah luwih dawa-tahan Nilai kanggo urip produk.Kaya kabeh produk kita, 31 "Dering Geni kanthi Grate sing Bisa Disesuaiake dilengkapi garansi setaun.We are 100% manteb ing ati sing baja iki, ring geni wêdakakêna-ditutupi bakal ngematake sampeyan nalika rawuh.Terusake pesta kasebut nalika srengenge wis surup lan masak ing latar mburi omah karo 31 "Dering Geni kanthi Grate sing Bisa Dilaras!


Detail Produk

Tag produk

Umpan balik (2)

Nganyarke pengalaman njobo ing salawas-lawase karo Tianhua Firepit, bubuk-dilapisi 31 "Fire Ring karo Adjustable Grate.Desain intuisi lan klasik bakal langsung dikenali dening pecandu camping, nanging adjustability grate sing menehi ring geni iki corak pinter.Proyek cat ireng katon langgeng, lan bubuk-lapisan bakal nyegah teyeng awal lan scuffing - mesthekake yen terus katon apik kanggo taun teka.Mbangun baja ring geni iki sakbenere indestructible, kang nambah malah luwih dawa-tahan Nilai kanggo urip produk.Kaya kabeh produk kita, 31 "Dering Geni kanthi Grate sing Bisa Disesuaiake dilengkapi garansi setaun.We are 100% manteb ing ati sing baja iki, ring geni wêdakakêna-ditutupi bakal ngematake sampeyan nalika rawuh.Terusake pesta kasebut nalika srengenge wis surup lan masak ing latar mburi omah karo 31 "Dering Geni kanthi Grate sing Bisa Dilaras!
FITUR:
- Grate luwes nambah corak pinter menyang klasik, langgeng njobo ring geni dipikir
- Sampurna kanggo tukang masak latar mburi, panggangan lingkungan, penggemar kemah, lan liya-liyane!
- Cat ireng sing dilapisi bubuk bakal njaga tampilan sing ramping nalika nyegah karat lan scuffing
- Konstruksi baja awet, bakal tahan nganti pirang-pirang taun, nalika tetep mobilitas lan portabilitas
- Garansi setaun gratis kanggo saben tuku

SPESIFIKASI:
- Dhiameter: 31 3/8"
- Ketebalan bibir: 3/4"
- Dhuwur Fire Ring: 9"
- Dhuwur sakabèhé: 18"
- Dhuwur Fire Grate: 11 1/4" - 16 1/2"

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kita wis ngormati manufaktur Cina, wektu iki uga ora nguciwani, kerja sing apik!
    5 Stars Miturut Juliet saka Iran - 21.02.2018 12:14
    Sawise mlebu kontrak, kita nampa barang sing marem ing wektu sing cendhak, iki minangka pabrikan sing dipuji.
    5 Stars Miturut Albert saka Barbados - 2018.12.14 15:26
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Custom Metal Fabrication Stainless Steel Welding Parts.

      Fabrikasi Logam Kustom Stainless Steel Weldin...

      Pambuka produk Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Parameter teknis produk lan tabel Produk Lembaran Logam ...

    • Custom Welding Stainless Steel Fabrication Parts From ISO 9001 Certificated Factory

      Bagian Fabrikasi Stainless Steel Welding Kustom...

      Layanan Welding Kanggo Baja Ringan, Baja Tahan Karat Lan Aluminium Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Teknis produk...

    • OEM Sheet Metal Fabrication professional laser Cutting Service

      OEM Sheet Metal Fabrikasi laser profesional ...

      Kapabilitas Umum Kontrak Manufaktur OEM (Produsen Peralatan Asli) Kapabilitas Otomasi CNC/Manual/Robotic Load/Unload Proses Fabrikasi Laser Cutting/Folding/Forming/Punching/Welding/Painting/Powder Coating Rolling/Shearing/Stamping/Plating/Assembly Welding Proses MIG/TIG/Arc/Stick Material Bekas Aluminium/Stainless steel/Baja galvanis/Kuningan/Tembaga Cold rolled steel/Hot rolled steel/Special request Gauge Ukuran/Ketebalan (Laser) 2...

    • Good Quality Chinese Inductor Manufacturer Ikp Electronics Customizes DMC Coil, UL/Ce/RoHS Certified

      Produsen Induktor Cina Kualitas apik Ikp ...

      amarga pitulungan sing apik, macem-macem produk lan solusi sing bermutu, biaya agresif lan pangiriman sing efisien, kita seneng banget popularitas ing antarane para pelanggan.We are bisnis energik karo pasar sudhut kanggo Good Quality Chinese Induktor Produsen Ikp Electronics Customizes DMC Coil, UL / Ce / RoHS Certified, Kanthi wutah cepet lan konsumen kita teka saka Eropah, Amerika Serikat, Afrika lan kabeh sak donya.Sugeng rawuh ing pabrik kita lan welcome sampeyan ...

    • Large Size Heavy Duty Steel Parts Welding Fabrication Parts Manufacturer and Supplier

      Ukuran Gedhe Heavy Duty Steel Parts Welding Fabri...

      Jeneng Produk Dimensi Gedhe Suku cadang baja berat Rakitan fabrikasi las Fabrikasi logam khusus Bahan baja tahan karat/baja ringan/baja galvanis/Aluminium/titanium alloy.Werna miturut desain pelanggan Proses Normal CNC Laser Cutting > Metal Bending > Welding and Polishing > Surface Treatment > Assembled Components and packaging.AplikasiMesin Industri, Dirgantara, Otomotif, Metalurgi, Transportasi Rel Energi Anyar, Kapal...

    • High precise sheet metal fabrication laser cutting service factory

      Cutt laser fabrikasi logam lembaran presisi dhuwur ...

      Jeneng Produk Fabrikasi logam lembaran baja tahan karat sing tepat Layanan pemotongan laser baja tahan karat/layanan pemotongan laser Bahan baja tahan karat/baja karbon/baja galvanis/lembaran aluminium Warna miturut desain pelanggan Proses Normal Pemotongan Laser CNC >Mlengkung Logam > Welding lan Polishing > Perawatan Permukaan > Dirakit Komponen lan kemasan.Aplikasi mobil, furnitur, mesin, listrik, lan bagean logam liyane Pengepakan Pengepakan utawa kasepakatan standar sing layak laut ...