Kita Nyedhiyakake Produk Kualitas Tinggi

Layanan OEM/ODM

  • Fire Pits for Outside,Fire Pit Wood Burning Round Star and Moon,Fireplace Poker,Spark Screen, for Outdoor Backyard Terrace Patio

    Lubang Geni kanggo Njaba, Lubang Geni Kayu Bakar Bintang Bulat lan Bulan, Perapian Poker, Spark Spark...

    SAFETY FIRST: Kapan lan ing ngendi wae sampeyan nggunakake firepit iki, safety tansah dadi prioritas. Desain bolong ketat ing layar lan cutouts bisa èfèktif nyegah sparks, embers lan lebu saka mabur metu firepit. 30″ dual nggunakake poker ngijini sampeyan kanggo mindhah kayu utawa areng lan kanthi aman ngangkat layar bolong. Kanthi proteksi kasebut, sampeyan bisa kanthi aman nikmati anget geni sing ana ing njaba.MENARIK & Awet: Lubang geni 30 inci digawe saka baja dilapisi bubuk suhu dhuwur yaiku ...

  • High Efficiency Fire Grate And Table

    High Efficiency Fire Grate Lan Tabel

    Cahya ing njaba ruangan lan ganti urip ing latar mburi omah kanthi grate lan Meja Fire Efisiensi Tinggi sing apik banget saka Tianhua Firepit!Kombinasi meja lan bakul geni iki ndadekake pusat sing kuat kanggo urip ing omah.Nglumpukake ing sawetara detik, ora dibutuhake hardware: mung nyelehake grate log ing ndhuwur meja, nambah kayu, lan geni.Geni mbukak sing inggil bakal ngebul lan nggero ing ndhuwur, dene awu sing nyusahake kanthi aman dicekel ing ngisor meja.Iki nggawe ngresiki total ...

  • 31″Fire Ring With Adjustable Grate

    31″Cincin Geni Kanthi Grate sing Bisa Dilaras

    Nganyarke pengalaman njobo ing salawas-lawase karo Tianhua Firepit, bubuk-dilapisi 31 "Fire Ring karo Adjustable Grate.Desain intuisi lan klasik bakal langsung dikenali dening pecandu camping, nanging adjustability grate sing menehi ring geni iki corak pinter.Proyek cat ireng katon langgeng, lan bubuk-lapisan bakal nyegah teyeng awal lan scuffing - mesthekake yen terus katon apik kanggo taun teka.Mbangun baja saka ring geni iki sakbenere indestructib ...

  • 42-In Hemisphere Fire Pit

    42-Ing Hemisphere Fire Pit

    Tambah tampilan anyar ing latar mburi karo 42-inch Hemisphere Fire Pit saka Tianhua Firepit.Pit geni sing narik kawigaten iki dumunung ing dhuwur 20 inci sing nyaman lan digawe saka wesi tuang sing kandel 0,4 inci kanthi patina alami kanggo tampilan hiasan sing rustic.Pit geni iki dilas nganggo tangan, nduweni basis bunder, lan bolongan saluran 0,7 inci kanggo nyegah banyu metu.Pit sing sampurna kanggo anget kumpul gedhe lan manggang sajian geni favorit.OXIDIZED PATINA PIT: The Hemisphere Fire Pit digawe saka ...

  • Campfire Asado | Open Flame Adjustable Cooking

    Campfire Asado |Open Flame luwes Cooking

    Rasakake kebebasan kanggo masak geni kanthi Titan Great Outdoors Campfire Asado sing bisa diatur!Sistem nyala sing mbukak minangka tambahan sing cocog kanggo latar mburi omah sampeyan, mung gawe geni ing ngisor pigura masak, lan sampeyan wis siyap!Campfire Asado dilengkapi karo grate masak lan griddle sing bisa diganti, kanthi ukuran 28 "x 29 1/2".Iki minangka total 826 inci persegi ruang bakar sing mbukak!Kebebasan lan kontrol minangka integral kanggo proses masak, mulane dhuwure ...

  • Anson Steel Wood Burning Fire Pit

    Anson Steel Wood Burning Fire Pit

    Sorot ruang tamu ruangan sampeyan kanthi Anson Fire Bowl.Mangkuk lan pangkalan baja ukuran abot, kasedhiya ing warna abu-abu utawa Rust, menehi kinerja sing tahan lama lan estetika sing resik sing bakal nambah anget ing wayah sore nganti pirang-pirang taun.Kalebu layar spark, alat poker log lan tutup panyimpenan protèktif vinyl.The Anson Fire Bowl bisa dicocogake kanggo Nyata Flame Gel komplong karo Kajaba saka Real Flame 2-Can utawa 4-Can Konversi Log Sets.Rampung Kasedhiya: Abu-abu (ndhuwur, ngisor) Karat...

  • 38″Fire Pit With Swivel Grill

    38″Fire Pit Kanthi Panggangan Putar

    Gawe sore ruangan sampeyan ora bisa dilalekake kanthi tugas abot 38 "Fire Pit karo Swivel Grill saka TianHua Firepit!Parut panggangan baja gaya putar nduweni geser kanthi gampang kanggo bisa diatur, lan sampurna kanggo nggoreng daging sing enak utawa nyimpen geni ing jero jugangan.27 "Alat Fire Iron nerangake free karo saben jugangan, lan ngijini sampeyan kanggo kathah log utawa gampang nyetel grate swivel ing luang.Gagang spring uga dipasang ing grate, yen sampeyan luwih seneng karo appro ...

  • Solid Steel Self-feeding Fire Pit Basket

    Solid Steel Self-dipakani Fire Pit Basket

    The Self-Feeding Fire Pit Basket dirancang kanggo ngobong efisiensi dhuwur sing dimaksudake kanggo ngirit kayu bakar kanthi nggawe geni sing luwih kuat kanthi log sing luwih sithik.Pit baja padhet sing ditumpuk vertikal iki digawe kanthi papat sikil sing ngangkat kranjang kanggo sirkulasi udara sing luwih apik lan stabilitas ekstra.Iki ora mung firepit sing lestari, nanging uga bakal nyedhot geni sing apik kanggo nikmati kabeh wengi.Pembakaran kanthi efisiensi dhuwur - Ngirit kayu bakar kanthi nggawe nyala sing luwih kuat kanthi log sing luwih sithik - P...

  • Corten Steel Dual Flame Smokeless Fire Pit

    Corten Steel Dual Flame Smokeless Fire Pit

    Corten Steel Dual-Flame Smokeless Fire Pit saka Tianhua Firepit minangka baja cuaca sing apik banget, bagian tengah sing cedhak tanpa asap sing cocog kanggo kumpul sore, masak geni, malem Minggu sore, utawa acara ruangan apa wae.Nampilake bolongan 5/8-inch ing struktur tembok dobel sing narik hawa saka slot 3-inch ngisor lan nyedhiyakake oksigen sing digawe panas menyang ndhuwur.Gerakan udara iki ngobong geni ing dhasare lan nyedhiyakake hawa panas liwat bolongan sing ana ing sisih ndhuwur ...

  • Custom Aluminum Metal Fabrication and Welding Parts

    Custom Aluminium Metal Fabrikasi lan Welding Parts

    Pambuka produk: Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Tangki aluminium Fabrikasi Logam, awak mesin aluminium, platform aluminium.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, Galvanizing Steel Framework Manufaktur Expert, Kirimi kita drawing, njaluk free taksiran.Parameter teknis produk lan tabel Lembar Produk M...

  • Custom Heavy Duty Steel Structure Welded Parts

    Struktur Baja Tugas Berat Custom Welded Parts

    Layanan Welding Kanggo Baja Ringan, Baja Tahan Karat Lan Aluminium Kita minangka produsen berpengalaman sing wis spesialisasi ing produk digawe logam khusus sajrone 20 taun.Kita bisa nggawe miturut drawing.Please ngirim drawing kanggo njaluk free taksiran.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel utawa meja stainless steel.Proses: Cutting, Mlengkung, Welding, polesan.Pakar Pabrik Kerangka Baja, Kirimake gambar sampeyan, entuk taksiran gratis.Teknis produk...

  • Custom Welding and Fabrication Metal Parts From China Fabrication Factory

    Welding Custom lan Parts Metal Fabrikasi Saka Pabrik Fabrikasi China

    Bagéan Logam Welding lan Fabrikasi Kustom Saka Produk Pabrik Pabrik China Pabrik Lembaran Logam, Kerangka, Kurung, Struktur, Stand, Meja, Pagar, Panggangan, Rak, Kandang, Kasus, Alat Logam, Pagar, lsp. Bahan Baja Ringan, Baja Tahan Karat, Aluminium Proses Produksi Pemotongan Api, Pemotongan Plasma, Pemotongan Laser (Kapasitas 1.5m * 6m, baja ringan 0.8-25mm, baja tahan karat 0.8-20mm, Aluminium 1-15mm), Bending (25mm Max), Welding (MIG, TIG, Spot Welding, etc.), Pu...

Dipercaya kita, pilih kita

Babagan Kita

  • stamping equipments
  • CNC BENDING
  • welding machine
  • Machining-CNC

Katrangan singkat:

Pabrik Fabrikasi Logam Qingdao TianHua YiHe duwe pengalaman 20 taun ing produksi produk fabrikasi logam, produk welding logam.

Kita nyedhiyakake solusi fabrikasi logam khusus miturut syarat pelanggan: kalebu ngowahi gambar desain prototipe, manufaktur, kontrol kualitas, pengepakan, pemuatan kontainer lan solusi pangiriman. , nyala, plasma), mlengkung logam (lembar lempitan, tabung / rod / bagian mlengkung, tabung coiling), stamping logam, gambar jero, CNC punching, welding lan fabrikasi, perakitan lan permukaan finishing etc.

 

Melu kegiatan pameran

Acara & Warta

  • Jasa Finishing Fabrikasi Logam Thyh

    Layanan Finishing Fabrikasi Logam Thyh: Deburring, Polishing lan Lukisan Deburring lan polishing minangka proses finishing utama ing fabrikasi logam, perlu sadurunge langkah pungkasan lukisan.Deburring Deburring mbusak burrs sing bisa kelakon sak pabrikan logam.Sanajan burrs kita ...

  • MIG lan TIG Welding

    Thyhmetalfab minangka toko fabrikasi logam layanan lengkap, kita nawakake teknologi inovatif saka nglereni laser tabung canggih nganti paling anyar ing teknologi welding.Welding MIG Cocog kanggo macem-macem logam lan kekandelan, welding MIG (Metal Inert Gas) digunakake ing industri lan arsitek ...

  • TIG welding sheet metal: sampurna kanggo welding sheets lancip

    Welding TIG utamané cocok kanggo welding logam sheet lancip lan bisa digunakake kanggo loro terusan lan titik welding.Sinau luwih lengkap babagan fitur-fitur kasebut.TIG (Tungsten Inert Gas) welding sheet metal mesthi salah siji saka cara welding paling umum.Iki minangka proses las busur kanthi infusible ...

  • Jasa Fabrikasi Logam Thyhmetalfab

    Pabrik logam Thyhmetalfab lan pabrik las nduweni kemampuan kanggo ngasilake bagean cilik lan gedhe.Kompetensi fabrikasi logam kami meliputi: Custom Welding Machining Rolling Steel Forming Shearing & Cutting Punching Painting & Blasting Kita bisa nindakake ing ngisor iki ...