Kita Nyedhiyakake Produk Berkualitas Tinggi

Layanan OEM / ODM

  • Large Dimension Heavy steel parts Welding fabricating assembly custom metal fabrication

    Ukuran baja Heavy Dimensi Gedhe Welding ...

    Jeneng Produk Ukuran baja abot Heavy bagean Welding Déwan pabrikan logam pabrikan Bahan stainless steel / baja ringan / baja galvanis / paduan Aluminium / titanium. Werna miturut desain pelanggan Proses Normal Laser Cutting Laser> Bending Metal> Las lan Polesan> Perawatan Permukaan> Komponen lan kemasan sing Dikumpulake. Aplikasi Mesin Mesin, Aerospace, Otomotif, Metalurgi, Transportasi Rel Energi Baru, Pembuatan Kapal, Petrochemical, C ...

  • Custom sheet metal fabrication parts from professional factory.

    Bagian pabrikan logam lembaran khusus saka profe ...

    Produk Lembar Logam, Kerangka, Kurung, Struktur, Stand, Meja, Pager, Panggangan, Rak, Enclosure, Kasus, Alat Logam, Pagar, lsp. Bahan Baja Ringan, Baja Tahan Karat, Proses Pemrosesan Aluminium, Pemotongan Plasma, Pemotongan Plasma, Pemotongan Laser (Kapasitas 1.5m * 6m, baja ringan 0.8-25mm, baja tahan karat 0.8-20mm, Aluminium 1-15mm), Bending (25mm Max), Las (MIG, TIG, Las Las, lsp), Punching, Stamping, Machining lsp Rampung Galvanis, Powder Coatin ...

  • High precise sheet metal fabrication stainless steel laser cutting service/laser cutting service

    Dhuwur stainless steel pabrikan logam ...

    Jeneng Produk Pabrikan logam lembaran presisi tinggi layanan pemotongan laser stainless steel / layanan pemotongan laser Bahan stainless steel / baja karbon / baja galvanis / lembaran aluminium Warna sesuai karo desain pelanggan Pemotong Laser CNC Biasa> Bending Metal> Las lan Polesan> Perawatan Lumahing> Dirakit Komponen lan kemasan. Aplikasi mobil, mebel, mesin, listrik, lan bagean logam liyane Kemasan standar utawa kesepakatan standar ...

  • OEM/ODM Sheet Metal Fabrication/Custom precision sheet metal/laser Cutting Service

    OEM / ODM Pabrik Logam Lembar / Custom precisio ...

    Kapabilitas Umum Manufaktur Kontrak OEM (Produsen Peralatan Asli) Kapabilitas Otomatisasi CNC / Manual / Muat Robot / Proses Pembuatan Pembuatan Laser Cutting / Folding / Forming / Punching / Las / Lukisan / Powder Coating Rolling / Shearing / Stamping / Plating / Insertion Hardware / Welding Assembly Proses MIG / TIG / Arc / Bahan Tongkat Digunakake Aluminium / Baja tahan karat / Baja galvanis / Kuningan / Tembaga Baja yang digulung dingin / Baja bergulung panas / Permintaan khusus Ukuran Pengukur / Ketebalan (Laser) 2 ...

  • Custom Welding For Stainless Steel Welding Manufacturer Sheet Metal Welding Parts From ISO 9001 Certificated Factory

    Pengelasan Khusus Kanggo Las Baja Karat ...

    Layanan Las Kanggo Baja Ringan, Baja tahan karat lan Aluminium Kita nganakake 3 jinis metode las utama sing gumantung karo jinis logam sing dibutuhake. Kita bisa menehi saran babagan materi lan proses las sing paling apik kanggo syarat sampeyan. TIG welding: TIG tegese Tungsten Inert Gas las, lan minangka salah sawijining cara sing paling umum digunakake. Nanging, pancen mbutuhake keahlian paling akeh, sing dadi spesialisasi tim kita. Las TIG macem-macem banget lan efektif banget nalika dieksekusi ...

  • Custom Steel Fabrication Steel Structure Fabrication CNC Service

    Struktur Baja Fabrikasi Baja Kustom ...

    Nama Produk Fabrikasi Baja Baja Fabrikasi Struktur Baja Bahan Layanan Bahan Baja tahan karat / baja karbon / baja galvanis Warna sesuai karo desain pelanggan Proses Normal Laser Laser Cutting> Bending Metal> Las lan Polishing> Perawatan Lumahing> Komponen lan kemasan sing dikumpulake. Aplikasi mobil, perabotan, mesin, listrik, lan bagean logam liyane Kemasan standar sing layak lawuh utawa miturut panjaluk pelanggan Syarat Perdagangan E ...

  • OEM Welding Hot Dipped Galvanized Metal Fabrication According to drawing

    OEM Las Panas Logam Galvanis Logam Panas ...

     Bahan Q235, waja tahan karat, Aluminium, SPCC, Tembaga, Kuningan, SGCC, SECC, Gangsa, Baja Karbon, Baja Corten. Kandel Tebal 0,2-30mm Werna Warna, Abang, Ijo, perak, Sliver, Putih Perak, Ireng Perak, abu-abu Perak , Ungu, Emas, Putih, abu-abu peteng .kecaman Pemrosesan Custom Brand, LaserCutting, Bending, Stamping, DeepDrawing, mesin CNC, Turning, Drilling, Tapping, Riveting, welding, perawatan lumahing, Assembling Surface Perawatan bubuk bubuk, lukisan, galv. ..

  • Customize Steel Bending And CNC Laser Cutting Sheet Fabrication Metal Stamping Products

    Ngatur Steel Bending Lan Laser Laser Cutting S ...

    Jeneng Produk Ngatur Bending Bending Steel and Laser Laser Cutting Sheet Fabrication Metal Stamping Products Material stainless steel / carbon steel / galvanized steel Color miturut desain pelanggan Desain Proses Normal kanggo Pabrik> Laser Laser Cutting> Bending Bending> Las lan Polesan> Perawatan Permukaan (Lapisan Powder )> Komponen sing dikemas lan kemasan. Aplikasi mobil, mebel, mesin, listrik, lan bagean logam liyane Kemasan segara standar ...

Dipercaya, pilih kita

Babagan Kita

  • Machining-CNC1

Katrangan ringkes :

Pabrik Pengecoran Qingdao TianHua Yihe sing dununge ing kutha pelabuhan Qingdao sing apik, kita duwe pengalaman 20 taun ing produksi produk pabrikan logam. Kita nyedhiyakake solusi pabrikan logam khusus miturut kebutuhan pelanggan, kalebu desain prototyping, konversi gambar, manufaktur, kontrol kualitas , laporan, nyetak, mbungkus, ngemot lan ngisi solusi kontainer. Umume produksi pabrikan logam kalebu pabrikan logam lan tabung, kalebu nglereni logam (gergaji, laser, nyala, plasma), lentur logam (lempitan sheet, tabung / batang / bagean mlengkung, tabung koil), stamping logam, gambar jero, doyo CNC, las lan pabrikan, perakitan lan pagawean permukaan.

Melu kegiatan pameran

Acara & Warta

  • Klasifikasi kahanan pamrosesan logam

    Kondisi pangolahan logam kalebu suhu deformasi, kacepetan deformasi lan mode deformasi. Suhu deformasi: Nambah suhu deformasi logam minangka langkah efektif kanggo nambah daya tahan logam. Sajrone proses pemanasan logam, minangka temperatur pemanas ...

  • Karakteristik prinsip lan kinerja mesin mesin lan teknologi manufaktur CNC

    1 Prinsip tumindak Teknologi mesin CNC nuduhake panggunaan alat mesin CNC lan alat mesin liyane kanggo ngasilake lan proses bagean mekanik. Ing aplikasi tartamtu, teknologi mesin CNC bisa dipérang dadi rong bagean, yaiku bagean piranti lunak lan sekta hardware ...

  • Kepiye carane njaga mesin mesin CNC saben dinane?

    Pangopènan mesin CNC saben dina kalebu: pamriksan saben dinane, pamriksan mingguan, pamriksan saben wulan, pamriksan triwulanan, lan pamriksa separo taunan. Pangopènan nyegah alat mesin CNC kaya ing ngisor iki: 1. Pemeriksaan saben dina saka mesin mesin Mesin mesin CNC Proyek utamane kalebu ...